זקוקה לעצה מבעלות הניסיון והידע.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    ראשית הרשו לי לברך את כל העושות באתר זה, שמלווה אותי מתחילת ההריון, גם אם באופן פסיבי יותר. התמיכה והשיתוף כאן מעוררים השראה..

אשמח לעצתכן: בעוד כחודש אני אמורה לחזור לעבודה (אילוצי החיים- משרה מלאה) כשהתינוקת שלי תהיה בת חמישה חודשים. בן זוגי ישאר איתה עוד שבועיים בבית ולאחר מכן היא אמורה ללכת למטפלת (דהיינו בגיל חמישה וחצי חודשיים).
    המחשבה מעוררת בי חרדות, מעבר לקושי העצום שבפרידה שלי ממנה, ולא משום שאינני סומכת על המטפלת אלא משום שדי ברור כי המענה לצרכיה לא יהיה כמו בבית, גם בשל העובדה שיש ארבעה תינוקות במשפחתון (לצערי לא יכולה לההעסיק מטפלת פרטית בשל מגבלות כלכליות).
    חשבנו וישנה אפשרות שהיא תלך למטפלת יומיים (או שלושה) בשבוע וביומיים-שלושה נוספים תהיה עם בן וגי שיוריד משמרות בעבודה.
    אומנם על מנת לשריין מקום נצטרך לשלם למשפחתון סכום מלא (כאשר בן זוגי בכל זאת יפסיד משמרות בעבודה) אבל נוכל לעמוד בכך חודשיים שלושה.
    העניין הוא שיש שטוענים כי הסידור הזה עשוי לבלבל את הילדה (מעבר לכך שישחוק גם אותנו) ולא יועיל לה, ולחילופין היא זקוקה למסגרת ברורה. אני כבר מבולבלת ותוהה, הייתי שמחה לעצה.
    תודה רבה מראש!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שעדיף שתלך כל יום אחרת זה באמת יהיה לה קשה יותר.
    אם יש אפשרות שבאותם ימים היא תלך לחצי יום אז מצויין אבל לא ללכת בכלל יגרום לה לקשיים בהסתגלות...אבל כמובן זאת רק דעתי
  • ברוכה הבאה.
    אהבתי את הניסוח שלך
  • אני חושבת שגם עם ביתך היתה בת שנתיים היית מרגישה אותו דבר
  • אני מסכימה עם הבנות פה.
    ההסתגלות, במיוחד בגיל הזה, תהיה לה מאוד קלה. לך יהיה הרבה יותר קשה להסתגל אבל גם זה יבוא
  • לדעתי עדיף שהיא תלך למטפלת כל יום אחרת המצב בהחלט עלול לבלבל אותה...שיהיה בהצלחה ואני בטוחה שהכל יהיה בסדר
  • ממי..עשי טובה לך לבעלך ולילדה..אל תבלבלי אותה..
    שימי במשפחתון, בגיל הזה היא כבר בשלה להיכרות
    עם ילדים , למשחק לקבוצה ועוד.
    מה שייתן לך שקט נפשי (לא מיד בהתחלה אבל זה מגיע אחרי שבוע שבועיים
    html]
  • תודה רבה רבה לכן!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה