לא הצלחתי להגשים לאבא את החלום איך אמשיך הלאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי הכל בשביל להפוך את אבא לסבא. שלוש הפריות בחתונה הראשונה עקב בעיית זרע קשה. הריון שניקלט טיבעי ונפל אחרי שכבר היה דופק .לפני שנתיים וחצי אבא שלי עבר אירוע מוחי והיה מונשם ובהכרה חלקית שנתיים . בחתונה התעקשתי להצטלם לידו. כשגילתי לו שאני בהריון הורידו לו את ההנשמה והצליח לנשום. על ההפלה לא סיפרנו . היה לי חלום לפני שנה בליל ההפלה על צדיק אשר מחזיק בתינוק ואני שואלת למה לקחת אותו אז הוא ענה בשביל לתת לאבא שלך עוד שנה לחיות.אתמול בשעה 12 החזיר אבא את נשמתו לבורא. איך אמשיך הלאה מאיפה יהיה הכוחות
23 תגובות
עמוד 1
  • אני עם דמעות בעיניים.
    מחבקת אותך חזק.
  • יש לי צמרמורת, אני מצתרפת לחיבוק, ואני מאמינה שיהיה לך תינוק בטוח ויהיה בן בעזרת השם אמן אמן אמן
  • בע"ה יהיה תינוק.. ולא משנה מה מינו..ותיקראי לו על שם אביך.. ותספרי לו על כמה סבא שלו חיכה לו..עד כלות נשמתו.
    החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • אני מצטרפת לכל התגובות..
    מצומררת לגמרי.........
    אני מאמינה שיהיה טוב.... בעז"ה .
    אנחנו חייבות להאמין שיגיע הטוב....
    בעז"ה
  • לא משנה שאנחנו לא מכירות.......אני מצתרפת לכל הבנות ומחבקת אותך חזק יהיה לך תינוק עוד ממש מעט

• מתוקה, מצטערת לשמוע על מות אביך ובאותה נשימה מאחלת לך שאותו צדיק שלקח לך את תינוקך יביא לך אחד כזה במהרה, אמן ואמן
  • מצומררת לגמרי....
    שולחת לך המון
  • איזה כאב גדול..... משתתפת בצערך.... תהיי חזקה....

ולמרות שכואב ונשמע נורא להגיד...

אבל פעם שעברה הצדיק אמר שלק את העובר כדי להעניק לאבא שלך עוד שנה....

אני בטוחה שעכשיו הוא לקח את אבא שלך כדי להעניק לך ילד??!!

נסתרות הם דרכי האל..... תהיי חזקה ותאמיני שהכול לטובה.....

שולחת לך חיבוקים ונשיקות

"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."

• עצוב!
    תיהי חזקה!
    קבלי מיליון חיבוקים!

אוהבת בשמת

• תיהיה חזקה וכמו שאמרו לך פה הבנות נסתרות הן דרכי האל ו
    אני מאחלת לך שהשנה תיהיה לך שנה טובה וחזקה עם המון אושר
    ועם המון אהבה לתת לתינוקי שלך ואני מאחלת לך המון פריון
    תיהיה חזקה
    ועם את צריכה משהו אני פה בשבילך למרות שאני לא מכירה אותך אישית
    אני פה!!!!!
  • זהו עבר שבוע. כל אחד חוזר לשיגרה. למרות שהיא מאד מאד קשה לי . אני מרגישה כמו חור עמוק בלב. אני רוצה להודות לכן בנות על התמיכה היא עוזרת מאד. אכן ניסתרות הן דרכי ה' . אני מודה לה' ששלח לי בעל תומך ואוהב שה' ישמור לי עליו ועל אימי ואחיי . הלוואי ואתבשר החודש על הריון שינחם אותי בתקופה הקשה.בנות יקרות שוב תודה שנישמע בשורות טובות ושפע פיריון לכולן אוהבת מירי [love
  • בנות יקרות אבא שלי כניראה שמע את הבכי והתפילות שלי
    ב 23/3היתה אזכרה של אבא ז"ל באותו יום קיבלתי מחזור
    למחרת עלינו לקברו וממש ממש בכיתי והיתפללתי
    תפילותיי נענו וכמו שרשמתי בחתימה ה' לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    אני בשבוע 8 להריון תאריך ווסת אחרונה ביום שלא אשכח לעולם
    קצת עצוב לי שאבא לא יחבק אותי ואותו אך אני בטוחה שהוא צופה בי כל רגע ורגע
    בנות יקרות תודה על התמיכה שלכן הלוואי ויכולתי לחבק אתכן מרחוק
    מי יתן וב"ה ה' ישמע תפילתי וכל בת ישראל אשר חפצה בילד תיזכה באותו חודש להיפקד
    שתהיה שנה של פיריון וילודה
    והכי חשוב המון תפילות הדמעות שלנו מתקבלות במרומים
    בקרוב הקב"ה יזכה אותי בפרי בטן אני יודעת . ה' לא משיב ריקם תפילותיה של בת מלך.URL=http://img64.imageshack.us/i/ooievaar1.gif/]</noscript>
  • עצוב לי לשמוע

]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

• מאמי שלי.........עכשיו אני נזכרת בסיפור שלך....

איזה אושר... כבר איחלתי לך בפורום תמיכה למעלה אבל
    מגיע לך בהחלט גם כאן

מזל טוב יקרתי

ידעתי שזה יקרה בקרוב...
    זה רק מראה שאסור להתייאש
    כל הכבוד על הנחישות והדביקות במטרה
  • יוווווווווווווווווווווווווווווווו
    אני שמחה בשבילך
    המשך הריון קל ותקין שתגדלי אותו או אותה באושר ועושר והרבה נחת
    ואל תשכחי לעדכן

מחכים לעדכונים
  • מזל טוב מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבא שלח לך מלך, כל כך מגיע לך להיות מאושרת שיהיה הריון תקין וקל מחבקת אותך חזק מכל ה
  • מזל טוב מתוקה
    איזה חדשות נפלאות
    המשך הריון קל ותקין
  • מזל טוב מתוקה
    נסתרות דרכי הק-ל
    אין לי מילים מצמרר
    הריון קל ותקין
  • בנות יקרות אני רוצה להודות לכן על התמיכהוהעידוד כל תגובה גרמה לי לדמוע אתן מדהימות
    ב"ה שעוד החודש כולן עוברות לפורות השכן
    שיהיו המון המון הריוניות חדשות עם המון בריאות אושר והכי חשוב הריון תקין ולידה קלה
    אוהבת אתכן מאד למרות שאיני מכירה אתכן אישית
    בקרוב הקב"ה יזכה אותי בפרי בטן אני יודעת . ה' לא משיב ריקם תפילותיה של בת מלך.URL=http://img64.imageshack.us/i/ooievaar1.gif/]</noscript>
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי mirid

בנות יקרות אני רוצה להודות לכן על התמיכה והעידוד כל תגובה גרמה לי לדמוע אתן מדהימות
    ב"ה שעוד החודש כולן עוברות לפורום השכן
    שיהיו המון המון הריוניות חדשות עם המון בריאות אושר והכי חשוב הריון תקין ולידה קלה
    אוהבת אתכן מאד למרות שאיני מכירה אתכן אישית

• וואוווווווווווווווווווו

מזל טוב!

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

חתימה מעלפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפת
  • אני קוראת ופשוט מצטמררת... ברור שהקב"ה שומע תפילותינו - אחד הוא ואין שני לו!!!
    שיהיה לך הריון מושלם תקין ומרגשששששש!!!!
    מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!!!
    ממש מתרגשת בשבילך!!!
    ==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!

• ממי כואב לי כל כך לקרוא את הדברים שלך.
    זה כל כך מובן, אני כל כך רציתי להעניק לסבא שלי את הזכות להיות סנדק על נין (בנות דודות שלי לא ראו זאת לנכון מסיבות לא מובנות), אבל לצערי לא הספקתי והוא נפטר..
    אבל לכל דבר יש סיבה והכל מלמעלה ואת תראי שכמה שקשה ולא קל והחיים בחיים לא יחזרו להיות אותו הדבר הוא ידאג לך מלמעלה ויעשה אותם להיות ראויים להמשכיות
    כל הזכויות שמורות לאלינור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה