היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך אתן עושות אמבטיה לתינוק בבית מלון? חשבתי להביא איתי פולידין או חומר מחטא, אבל נראה לי שאני עדיין יגעל, לסחוב אמבטיית תינוק וזהו?
10 תגובות
עמוד 1
בגיל חצי שנה לא הייתי מכניסה לאמבטיה תחזיקי אותו ביד ותוך כדיי שבעלך יעזור לך לסבן אותו ככה את לא צריכה לסחוב כלום
בכיור
בכיור נשמע לי רעיון מעולה תוספת מהממת למשפחה:
מצטרפת לבנות --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
לפרוש מגבת אמבטיה על הכיור ואז יהיה גם לו נוח ולא קר וגם לך... אחרי זה מייבשים את המגבת
גם אנחנו היינו בופשה כשנדב היה בן חצי שנה לקחתי איתי רק את ה"דפני"- התושבת (ככה קוראים לזה ?
אנחנו היינו באילת כששקד היתה בת חמישה וחצי חודשים ובכיור הוא קטן מידי
כשאנחנו נסענו לאילת עם אריאל והוא היה בן 4 חודשים- קיבלנו אמבטיית תינוק לחדר.
תבדקי אולי במלון שלכם יש את האופציה הזאת.
תהנו
הי, באופן אישי אני לא חושבת שיש ממה להגעל כל כך, אבל כשאנחנו היינו בתאילנד, לקחנו לייתר ביטחון בריכת מיים קטנה מתנפחת עולה 10 שקלים ומתקפל לגודל ממש קטן כך שממש נוח לסחוב.