היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא יודעת מי מכן זוכרת אותי, אבל עד לפני כמה חודשים בערך הייתי כאן איתכן. עברתי בדיוק את מה שאתן עוברות עם כל הציפיות והאכזבות, עד ש... קיבלתי את הבשורה שכולנו מחכות לה - אני בהריון!!! וילדתי בשעה טובה לפני חודשיים בת מקסימה!!! (זה כבר אמור לעודד אתכן... חיכינו לילדה המדהימה הזו 3 וחצי שנים!)
אני יודעת שזה ישמע לכן הזוי אבל - אני רוצה להיות שוב בהריון! ואני מרגישה את עצמי שוב באותו הסיפור של - מתי ואיך ב"ה?
VIL - אם אני לא טועה- את נכנסת להריון שני טבעי לאחר הריון ראשון של IVF נכון?! אשמח לשמוע קצת פרטים... אחרי כמה זמן נקלטת?
מאחלת לכולכן כאן לקבל את האושר הנפלא הזה ולהיות אמא!
2 תגובות
עמוד 1
מזל טוב ! איזה כיף לשמוע בשורות טובות ... תהני מכל רגע ו... עוד מעט יבוא השני בע"ה רק לא לשכוח להודות לבורא עולם על המתנה הנפלאה שקיבלת ...
היי חמודה... אני כ"כ שמחה לשמוע שילדת בת מתוקקקקקקקה!! באיזה תאריך ילדת? אני ב30.11 ואת לא טועה... אני נכנסתי להריון שני באופן טבעי לאחר שאת ילדתי הבכור ילדתי לאחר כמה טיפולי IVF!!! כשפיצ היה בן שנה וחודשיים נכנסתי להריון וילדתי כשהוא היה בן שנה ו-11. אחרי הלידה שלו גם אני נרגשתי כמוך, הרגשתי שאני מיד מוכנה לעוד הריון, בדיעבד טעיתי להכנס כעבוד כמה חוד' לעוד זה מאוד קשה לגוף , ולנפש מה גם שיש עוד ילד בבית ואין את האופציה לנוח כמו שעשינו בהריון הראשון. כשהייתי בהריון שני היה לי הרבה יותר קשה כי היה לי עוד ילד בבית אבל זה היה בתזמון נוח יחסית. אני חושבת שאלה הגעגועים להריון והאושר שמציף אותך כשאת מביטה בילדתך הרכה... כל אלה גורמים לך לחשוק בהריון נוסף. אני התכוונתי לגשת לבדיקות וטיפולים נוספים כשבכורי יהיה בן שנה וחצי, התכוונתי לקחת הכל בקלות אך לשמחתי הריתי באופן טבעי, מאחלת זאת גם לך ולכל הבנות שמעוניינות בכך