14 ימים אחרי הזרעה - אין הריון ואין מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,
    אני שואלת עכשיו לפני שבת ע"מ שאוכל להספיק לקרוא את התגובה שלך .. היום אני 12 ימים מההזרעה השנייה שלי (ז"א 14 ימים מהאוביטרל) התחילו לי שלשום דימומים חומים כהים בניגוב וגם היה קצת דם טרי כך גם אתמול והיום בבוקר גם קצת דימומים חומים כהים וקרישוני דם - בד"כ זה מבשר אצלי על תחילת ווסת ואז אני מקבלת כבר ביום ה13/14 אחרי האוביטרל...דבר שלא קרה החודש.
    אתמול עשיתי בדיקה ביתית להריון - שלילי לגמרי!
    מה יקרה אם אני לא אקבל וסת? וכמובן שגם אין הריון? מה עושים במצב כזה? (אני אמורה להתחיל חודש חדש של גונל ביום החמישי למחזור...)

תודה על העזרה האמיתית שלך כאן!!!!!
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    לבדיקה שעשית ביום ה 11 ( אם הבנתי נכון ) ועוד בשתן , אין שום משמעות כי היא היתה שלילית בכל מקרה גם אם היה הריון.
    חכי ליום ראשון ועשי בדיקה בדם.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
  • שלום
    לבדיקה שעשית ביום ה 11 ( אם הבנתי נכון ) ועוד בשתן , אין שום משמעות כי היא היתה שלילית בכל מקרה גם אם היה הריון.
    חכי ליום ראשון ועשי בדיקה בדם.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה