היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם החודש לא יצא לנו..אז חודש הבא אנחנו בהפסקה..בעלי זומן לחודש מילואים...איך זה תמיד בא לא בזמן.. פעם קודמת נפל יום לפני יום הולדת שלי... טוב לפחות הוא יספיק לשמוע תוצאה ביום ראשון..
הייתי חייבת להגיב: את יודעת שזה בדיוק מה שהיה לי.... בעלי הלך למילואים ואני נשארתי לחכות למחזור.... בלי תקוות גדולות עשיתי בדיקה ויצא חיובי.... איזה כיף זה היה לראות את בעלול חוזר עייף ועצבני ממילואים ולמסור לו בשורה כזו משמחת... מחזיקה לך
אלה אל תחשבי על זה פשוט... יהיה בסדר.. אל תחשבי לא חיובי לא שלילי , תנסי בכל אופן אני צריכה לקבוע תור לפרופסור לבדיקות וכו'... מקווה שזה יקדם משהו.. בהצלחההההההההההההההה......
חודש אני לא אצליח להחזיק מעמד ולא לספר לאף אחד.. ביום ראשון אמורה להיות תשובה... ואם לא אז רק ב 25.3 :( מנסה לא לחשוב על זה... לא להילחץ..אבל זה קורה לפעמים... המחשבות מתגנבות לראש.