עזרה! עזרה!עזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן,

אני בת 37, פרומיל הורמונלי תקין, צילום רחם תקין, אין בעית זרע. מנסה להכנס להריון שנתיים באופן טבעי. יש לי ציסטה בשחלה שמאלית בגודל 30X40 מזה כמה שנים. חשודה דרמואידית. חלק מהרופאים ממליצים לי להוציא את הציסטה כי זה גורם להפרעה בלהכנס להריון וחלק אחר נגד ניתוח כי אומרים שניתוח כזה עלול לפגוע בתפקוד השחלה ולגרום לירידה בפוריות. אני מבולבלת ומאוד בלחץ. האם מישהי עשתה ניתוח מסוג זה? האם ניתוח כזה פוגע בתפקוד השחלתי או משפר את הסיכויים בלהכנס להריון?
    תודה מראש.

א
3 תגובות
עמוד 1
  • ערב טוב לך,
    באמת מלחיץ המצב בו את נמצאת, את לא מצליחהכרגע להכנס להריון ונשמע שלא קיבלת תגובה חד משמעית לגביי הציסטה...

האם חשבת לנסות להתחיל טיפולי פוריות..? את מטופלת אצל רופא פוריות?
    אני ממליצה לך לבחור רופא פריות איתו את מרגישה בטוחה ורגועה (כמה שאת מצליחה), ולהחליט איתו ביחד איך מתקדמים.

מנסיוני ורק מנסיוני הפרטי, יש כל כך הרבהגורמים שמשפיעים על הכניסה להריון, אין תשובה אחת נכונה...

אני מאחלת לך התקדמות בתהליך, ושולחת לך הרבה כוח ואמונה להמשך...
    אמונה אמונה אמונה

• תודה על התגובה אבל-
    התחלתי טיפולי פריון אך לצערי עם קבלת ההורמונים הציסטה גדלה.
    אני מטופלת אצל רופא פריון מהמפורסמים באופן פרטי שמתמחה בפוריות והפריה חוץ גופית.עשיתי 2 הזרעות דרכו. הוא ממליץ לא לנתח כי זה פוגע בפוריות אלא להמשיך בטיפולי פוריות (הבעיה שאני חוששת שאולי הוא רוצה לגרור אותי לעבר הפריה חוץ גופית, דבר שאינני מעונינית מה עוד שאינני רוצה הריון מרובה עוברים) מצד שני התייעצתי עם רופא אחר- ואמר לי שצריך לנתח והדבר לא אמור לפגוע בפוריות, כשאמרתי לו שהרופא הראשון בקש לא לנתח, אמר לי שבטח הוא רוצה לגרור אותך להפריות ועוד טיפולים ועוד כסף.
    ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות
    א
  • שלום אנסה לעזור
    אני עברתי ניתוח של ציסטה דרמואידית בגילך, לי לא נאמר שהניתוח פוגע בפוריות, רק נאמר לי שאם הציסטה גדולה מאוד ולא יצליחו להוציא בלפרסקופיה יבצעו חיתוך בבטן ע"מ לא לפגוע בפוריות, זה רק מצריך זמן החלמה יותר גדול, בסוף לא חתכו.
    השחלה שבה ניתחו מתפקדת כרגיל, לא פגעו ברקמת השחלה
    אמנם אני כעת בטיפולי פוריות , אנחנו בלתי מוסברים אך לדעתי ולדעת הרופאים לא זו הסיבה של הטיפולים אלא גילי המתקדם.
    עוד משהו שחשוב לקחת בחשבון שאם לא מנתחים ומבצעים טיפולי פוריות (הורמונים) הציסטה עלולה לגדול ואף להתפוצץ וזה מסוכן מאוד, אז קחי את זה בחשבון.

מקווה שעזרתי ושיהיו רק בשורות טובות
    משנכנסת אדר מרבים בשמחה

נעמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה