CMV הדבקה שניה בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' שלום,
    אני בשבוע 13 להריון שני. בבדיקות שעשיתי כשנה לפני ההריון נמצא שאני מחוסנת לCMV, כלומר יש לי נוגדני IGG. בשבוע האחרון הייתי חולה, בלי חום אבל עם צינון ושיעולים בלתי פוסקים (גם התינוקת שלי, בת שנה וחצי, היתה חולה מעט לפני, עם חום, שיעולים וצינון). הרופאה שלי העלתה חשד שמדובר בCMV, וטענה שזה בעייתי למרות שאני מחוסנת. היא רשמה לי בדיקת גם, אך טענה גם שבכל מקרה התוצאות שלה לא יעידו בבטחון אם זה היה CMV או לא.
    מה עושים? האם זה באמת מסוכן לעובר?
    תודה רבה רבה,
    רעות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יש אפשרות של הדבקה שניה. אבל הסיכוי שהעובר ידבק ובעיקר ינזק הוא מאד קטן. ואם הבדיקות יראו שאת לא נדבקת בהדבקה שניה. אז כל העניין הוא תאורתי. בכל מקרה תעדכני את הרופא אצלו את במעקב

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה