צריכ את עצתכן ותמיכתכן בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

סליחה בנות שאני חסויה אבל פשוט קשה לי לכתוב את זה בגלוי
    המצב עם בעלי הוא גרוע אפילו גרוע זה לא מילה

נראה לי שאני סוחבת את הנישואים האלו בגלל הילדים
    הוא מתייחס אלי כאילו אני זבל שלו תעשי לי תביאי לי וכו ואם אני מבקשת משהו אז כלום אני מקבלת רק חרא.
    יום שישי הוא היה בא הביתה עצבני מהעבודה ואת כל העצבים שלו הוא הפיל עלי ועל הילדים
    הילד רק בוכה והוא ישר מתעצבן עליו ואומר לו סתום תפה
    למשל היום היינו במסיבת פורים עם הילדים ואמרתי לו שהגדולה רוצה אותו והוא אמר לי קפצתי לחבר תסתדרי איתה אני עוד מעט בא וגם כשהוא בא למסיבה הוא אפילו לא טרח לבוא ולקחת את הילדה אח"כ באנו הביתה והייתי עם כאבי בטן הורגים.... אמרתי לו תכין אוכל לילדים ולישון הוא הכין לגדולה והכין לעצמו למה? כי אין לו כח לשטוף עד שהתחננתי אליו שיכין אז הוא הכין וגם הרגשתי כאילו הוא עושה את זה בעל כורחו והוא שאל אותי למה שאת לא תכיני לו אז אמרתי לו כי כואבת לי הבטן ומה הוא ענה? לא אכפת לי זה בעיה שלך

בנות אני לא יודעת מה לעשות אין לי עם מי לדבר על זה את חמי וחמותי כבר עירבתי פעם אחת ולא יצא מזה כלום דאגו בשבוע הראשון וזהו

תודה למי שקראה עד פה
    מה אני עושה?
22 תגובות
עמוד 1
  • את יודעת מה הכי מעצבן אותי במה שכתבת?שאמרת לו שכואבת לך הבטן והוא אמר שזו בעיה שלך

• מאמי אני לא יודעת מה לייעץ לך

[[[
  • היי
    אני חושבת שאתם צריכים לפנות לייעוץ נישואים על מנת לנסות לשקם את מערכת הנישואים שלכם ואם זה לא יעבוד אז אין ברירה.
    אישה היא לא כלבה ואם אין לו כבוד אלייך ולילדים שהוא גם הביא אותם לעולם אז סליחה אין לכם מה לעשות ביחד.
    אבל קודם כל לנסות ולהציל את הנישואים האלה.
    בהצלחה

• מסכימה עם כל מילה של אנג'ל
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • בנות קודם כל תודה

ניסתי מיליון פעם להציע לו ללכת לייעוץ אבל הוא מסרב בכל תוקף

איפה שמש שצריך את העצות שלה?
  • יקרתי קודם כל קבלי

• קבלי המון

• סורי ממי..אני במצב כזה שולחת אותו לאמא שלו
    או עוזבת את הבית עם הילדים. לא עונה לטלפונים ממנו ולא כלום.
    עו"ד לעינייני גירושין וסוגרת העסק.
    אני לא זוכרת את עצמי כסמרטוט ריצפה של אף אחד...
    אני לא זוכרת שהתחתנתי ובאותו רגע הפכתי לשיפחה או סדרנית או
    כולבוייניק והוא בחוץ ..חוזר עם קריזות שנשמעות לי אישית כשל מי שבוגד...
    מותק... ברוך שעשני אישה..אנחנו חזקות ושורדות..לא רוצה ייעוץ? יאללה מממ ביי... לא רואה למה להאבק על משהו שכבר איננו... בטח שלא תירוץ עלוב "בשביל הילדים"... איפה אנחנו כבני אדם? למה אנחנו צריכות לסבול? בשביל הילדים? לא תודה. אני מעדיפה להנות מהרב ולא לסבול מהכל
    html]
  • קבלי
  • ישנם הרבה מצבים בחיים שגורמים לגבר להרגיש ולהתנהג דומה למה שאת מתארת.

מה שהודא מציעה (אמא של נור) הוא בעצם פיתרון הגיוני. השאלה אם תמיד הוא התנהג ככה אלייך? מן הסתם את התחתנת איתו ואת מכירה את הגבר שלך, לא?

אם התשובה שלך היא לא, פעם זה לא היה כך - סימן שקרה משהו. ואת המשהו הזה צריך לגלות. לא מחייב דווקא ייעוץ - אם תגידי לו למשל בוא נצא רק אני ואתה לבית קפה, נשב, נדבר - איך הוא יגיב? אם הוא יהיה מוכן - סימן שיש לך על מה לדבר כאן. אם הוא יגיב בתוקפנות - אותי זה היה מחשיד.

גבר שלא רוצה לעשות כלום לשקם את היחסים שלו עם אשתו = לא אכפת לו מאשתו.
  • ראשית - לך.
    שנית - הבנות ענו לך בצורה נפלאה. אני מאד מתחברת למה שציקי כתבה לך. הייתי גם לוקחת את העצה של אנג'ל ומדברת איתה . מלבד זה שהדבר שהכי הפריע לה זה זה שאמרת שכואבת לך הבטן והוא טען שזו בעיה שלך... (), הדבר שהכי הפריע לי במה שכתבת, זה זה שהוא מתעצבן על הילדים ומדבר אליהם בצורה של "סתום ת'פה".
    חמודה, לא משנה מה נורמות ההתנהגות והדיבור אצלכם בבית. לומר לילד "סתום ת'פה" (ואני יוצאת מהנחה שזה לא הדבר היחיד שהוא אומר כשהוא "מתעצבן") - זו אלימות מילולית. מאד מפורשת ומאד מכאיבה.
    ואני לא הייתי נותנת לכך יד.
    לכן, הדבר הראשון אותו הייתי עושה זה פשוט להעמיד אותו לפני העובדה שאת מבינה היטב שהוא מפעיל סוג של אלימות בבית, ואת אינך מוכנה לכך.
    תראי, את וגם אני יודעות שזו הצורה הגלויה של הכוחנות שלו.
    גם בכך שאת מבקשת ממנו להכין א. ערב ולטפל בילדים עד לשינה בגלל שאת לא מרגישה כ"כ טוב, והוא לא מסכים - יש מרכיב כוחני מאד.
    נראה לי שברור לך שאת לא מוכנה כ"כ להמשיך ולחיות כך...
    ביחס כוחני ניתן לטפל, לרב בהצלחה.
    אבל כרגע הוא אינו מוכן לחשוב על טיפול.
    לכן אני מציעה לך כצעד ראשון, להעמיד אותו בפני העובדה שהוא מתבטא כלפי הילדים באופן אלים מילולית, ואת אינך מוכנה לכך.
    אמרי לו את הדברים, וראי לאן זה לוקח אתכם.
    בנוסף, אני מצטרפת להמלצה של ציקי, להגיע בינתיים לטיפול לבדך. שם תוכלי לדבר על הדברים, לחשוב בקול ולשמוע קול נוסף.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • שוב תודה על הכל

דיברתי איתו ושאלתי אותו איך החיים שלנו נראים בעיניו? והוא ענה לי בשיא הספונטניות הכל בסדר לעזאזל הוא לא מכבד אותי כל דיבור שני שלי איתו זה ריב הוא יודע שאני עצבנית עליו וזה מה שהוא עונה
    יש לו מזל שאני לא רבה ליד הילדים כי פשוט הם רק שומעים צעקות הם צורחים ואני גם לא רוצה לפגוע בהם לכן אני שותקת
    אנג'ל אני אפתח מייל חדש ואני אשלח לך למרות שנראה לי שיש לי את שלך.(הוא מחטט לי בכל דבר כאילו שאני בוגדת בו)
    ציקי תודה רבה נראה לי שאני אקח את עצתך למרות שהיא תהיה לי קשה ליישום אבל נראה איך

תודה רבה רבה בנות
    אתכן

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • "יש לו מזל שאני לא רבה ליד הילדים כי פשוט הם רק שומעים צעקות הם צורחים ואני גם לא רוצה לפגוע בהם לכן אני שותקת"..........
    אני לא יודעת אם את שמה לב, אבל את מלמדת את הילדים שלך שיעור גדול בחיים.
    את מלמדת את הילדים שלך את השיעור הזה:
    לאבא יש כוח.
    לאמא - אין.
    אבא חזק, צועק, כועס.
    אמא שותקת.
    אבא צועק, וזה מפחיד.
    ואמא שותקת.

זה השיעור שאת רוצה שהם ילמדו?
    היית רוצה שהם ילמדו לפחד מאבא שלהם? (ו"על הדרך" - מכל דמות סמכותית)
    היית רוצה שזה השיעור שהם ילמדו על זוגיות? על נישואין? על חיים במשפחה?
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• המסנג'ר שלי: [email protected]

• תודה רבה רבה בנות
    אנג'ל תודה רבה על שיחת הטלפון שמאד עזרה
    חשבתי על מה שכולכן אמרתן והבנתי שאתן צודקות ותודה על שפקחתן לי את העיניים
    אנג'ל לקחתי את עצתך ודיברתי איתו שוב ואמרתי לו הכל בלי לדפוק לו חשבון וגם כשהיה צריך להרים את הכל אז הרמתי הילדים קצת בכו אבל הבלגתי
    הוא אמר שהוא מצטער והוא מבטיח להשתנות אני מאד מקווה ו לעצמי שזה יצליח אם אנג'ל אני אעשה את השבר השני שאמרת לי

• מקווה באמת שהדברים ישתנו
  • אני מה זה מקווה שהוא באמת יבין את הטעויות שלו.
    ואני חושבת שבלי קשר תעשי את הדבר השני..זה טוב שזה ילך במקביל..
    כשהשינוי בא ממנו ויש לו דחיפה יהיה לו יותר קל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה