טיפול IVR - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

אני בת 30 ועשיתי 4 הזרעות ללא הצלחה, לאחר בדיקות שלי ושלי בעלי הכל ניראה תקין, יש לי 2 שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי .

1. האם משהיא נתקלה בהפרשה שיוצאת מהנרתיק וקוטלת את הזרע?? (אולי זאת הבעייה שלי)
    2. האם אתן יודעות כמה עולה טיפול IVR במכבי (אין לי ילדים ויש לי מגן זהב) , האם זה עולה יותר מטיפול הזרעה ???

אשמח לתשובתכן
    וחג שמח לכולם .
4 תגובות
עמוד 1
  • הייADI30 הסיפור שלי מאוד דומה לשלך, אותו גיל ומספר הזרעות וגם אצלינו אין שום בעיות ......את עשית הזרעות עם זריקות??? את מטופלת אצל רופא פרטי? ורופא אמר לך שהוא מעביר אותך ל IVF? מקווה שהבנתי נכון....לגבי שאלות שלך לצערי לא כל כך יכולה לעזור, כי אני בכללית ואמרו לי פעם שבטיפולי IVF משלמים השתתפות ,אבל עדיף שתתקשרי למוקד של מכבי . שיהיה לך בהצלחה
  • מ"מכבי" את מקבלת טופס 17 (טופס התחייבות) לבית חולים ציבורי (כגון איכילוב) או בתי חולים של אסותא על מנת לעבור שם טיפולי IVF ללא עלות מצידך. הקופה מכסה הכל. בהצלחה!
  • לפעמים ישנן הפרשות חומציות מהרגיל שקוטלות את מירב הזרעים. זה משהו שהרופא היה מאבחן במשטח.

לגבי עלויות - בעיקרון ההשתתפות העצמית היא רק בתרופות הפיריון ( שאותם אפשר להשיג בחינם מכל מיני עמותת אם יש בעיה כספית. יש גם הרבה בנות שתורמות עודפים. אם תירצי אברר לך. ) לי אם אני זוכרת נכון כל הטיפול עלה משהו כמו 1000-1500 ש"ח. יותר מהזרעות , אבל לא נוראי בכלל.
    בכל מקרה , קודם תשיגי את האישור אח"כ אלוהים גדול ....
  • תודה רבה בנות...
    על עזרתכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה