היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכל הבנות ... אני מנסה זה החודש הראשון להיכנס להריון...יש לי כבר 2 ילדים אחד בן שנתיים והשני בן ארבע. לפני שבוע היה הביוץ שלי ועשינו יום כן יום לא מאז קשה לי להסביר אבל אני יודעת שנקלטתי..(אותן תחושות שהיו לי בהקלטויות הקודמות עם 2 הבנים שלי)...היו לי דקירות והרגשתי כאבי בטן קלים כמו לחצים בכל אופן היום ניקיתי את הבית ייסודי לא הרמתי כבד אבל התאמצתי..עכשיו יש לי כאבים בבטן התחתונה.לא חזקים אלא עמומים... עשיתי לעצמי נזק?????? או שזה טבעי? תודה
2 תגובות
עמוד 1
טוב ממש התאכזבתי חיכיתי יומיים ואפילו לשלום לא בירכו אותי שלא נדבר על לפחות להרגיע אותי אני לפורום הזה כבר לא אחזור ..התאכזבתי מאוד מהבנות שיש פה
את אמא ל-2 רובנו פה לא יודעות בכלל איך זה להיות בהריון... את עברת את זה יותר מאיתנו. זה קצת כמו לשאול גבר איך מרגישים כאבי מחזור.