סטודנטיות לראיית חשבון ובכלל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    אני זוכרת שכמה בנות פה לומדות ראיית חשבון
    כמה קשים הלימודים? כמה ימים בשבוע אתן לומדות?
    ובכלל שאלת השאלות...איך אמהות סטודנטיות מסתדרות?
    מתי אתן לומדות למבחנים? איך אתן מספיקות?
    פרטו לי בבקשה ככל יכולתכן..אני מתחילה ללמוד שבוע הבא
16 תגובות
עמוד 1
  • אני לא לומדת ראיית חשבון אבל אני כן סטודנטית
  • שיהיה בהצלחה יקירתי....
  • היי....
    אני לומדת ראיית חשבון.... התחלתי לפני שנה ואני עושה רק את הקורסים של ההתמחות כי את התואר כבר סיימתי לפני 5 שנים... (לומדת בעצם את הקורסים של שנה שלישית כרגע)
    איפה נרשמת? אני מניחה שלא במכללה למנהל בראשון כי אצלנו הסמסטר כבר התחיל לפני שבוע וחצי....
    תראי, הלימודים בינתיים לא כאלה קשים... פשוט קשה לתפקד עם בית ומשפחה בנוסף לכל.... השאלה אם את גם עובדת משרה מלאה?
    לפני הלידה, כשעוד עבדתי, ריכזתי את הלימודים ליום אחד - היום החופשי שלי והיה לי הרבה יותר קל... למרות שהבית היה מוזנח יחסית....
    עכשיו אני בחופשת לידה אז זה יותר קשה לי כי במשך היום אני עם הבנות ובקושי יכולה לפתוח מחברת, אחה"צ נועם חוזר מהגן ובערב אני מותשת....
    אבל מסתדרים... אני לוקחת 2-3 קורסים בסמסטר כדי לא להיקרע בתקופת המבחנים...
    השאלה היא גם איך הלימודים במקום שנרשמת? זה כולל תואר ראשון במנהל עסקים? או רק לימודי תעודה (אם יש דבר כזה...)

בסופו של דבר הכל עובר.... אני מאמינה שאם נרשמת ללימודים סימן שאת יודעת שאת יכולה לעמוד בזה...
    אם תצטרכי עזרה כלשהי את יכולה לפנות אליי ואני מקווה שאוכל לעזור...
    שיהיה בהצלחה!!!!!

• הי,
    לא רוצה לבאס אותך אבל אני כיום רואת חשבון והלימודים לא פשוטים בכלל, ביחוד תקופת מבחני המועצה.
    מן הסתם, יש לך עזרה בבית- אחרת זה די קשה.
    לא נראה לי שהייתי מתחילה לימודים כאלו תובעניים עם ילדים.

שיהיה לך בהצלחה רבה!

• היי הדס...
    איפה את עובדת אם אפשר לשאול?
    בדיעבד, את חושבת שהעבודה שווה את הלימודים הקשים?
    תודה...

• תודה לכל הבנות
  • היי...
    המייל שלי [email protected]
    אני בדיוק כמוך, לומדת חשבונאות לבעלי תואר, אבל במכללה למנהל בראשון..
    יש לי חברה שהתחילה איתי לפני שנה אבל בבר אילן כמוך ואצלה הלימודים יותר קשים כי הם מרוכזים ביום וחצי כמוך (יום מלא ושישי)
    היתרון שלה זה שהיא באמת מסיימת תוך שנתיים וחצי אבל אני לא יודעת אם זה מתאים למשרה מלאה ובית ומשפחה...
    היא רווקה ועובדת במשמרות......
    אני אומנם יסיים את הלימודים הרבה אחרייך אבל אני בונה לי את המערכת לפי מה שנוח לי..... ואני לוקחת 2 קורסים בסמסטר....
    כשאני אחזור לעבודה (סמסטר הבא) אני אקח שוב 3 או 4 קורסים אבל זה עדיין לא יספיק, נשארו לי עוד 13!!!
    ד"א, הקורסים שלנו כמעט אותו דבר, רק השמות שונים... וגם ההתמחות ומבחני המועצה...
    אני עובדת בבנק והבנתי שאפשר לעשות התמחות שנה מתוך השנתיים בבנק... תחילת שנה הבאה אני אברר....

• בוקר טוב!
    אני עובדת באחד מהמשרדים הגדולים ואני נמצאת שם קרוב ל-6 שנים. התחלתי לעבוד שם תוך כדי שנת ההשלמה.

אני מכירה טוב את המסלול של בר אילן- יש לי חברה שסיימה אותו וגם לה יש 2 ילדים אז כנראה שזה אפשרי
  • מורן תודה
  • היי בנות,

גם אני בתחום...
  • הי גוזל - אני עם 2 בנות בגיל שלוש ובגיל שנה והתחלתי את הלימודים ממש השבוע
    תודה על עצתך ללמוד משיעור לשיעור, אני יאמץ בחום
  • אני מורידה בפניכן את הכובע (שאין לי)
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אורטלי
  • היי,
    אני לא בתחום, אבל גם סטודנטית
  • הדס 26
    אפשרי לקבל את האימייל שלך?