אוף שונאת את פורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה נכון מה שאומרים..פורים זה כיף רק כשאתה ילד קטן..ולא כשיש לך ילד קטן!!!!!!
    אתמול היה יום ממש נאחס...באתי לקחת את גאיה מהגן ושמתי אותה על האופניים (אני מרכיבה אותה על אופניים עם כסא מיוחד לילדים וקשירה) קיצר הסתבך לי משהו עם הרגלית של האופניים ועם כל הרוחות החזקות שהיו האופניים נפלו כשגאיה בתוכם ונחבטן ברצפה..באינסטינקט מהיר שמתי רגל כדי לבלום את המכה וכל המשקל נפל עלי..יש לי סימנים שחורים מפה עד להודעה חדשה..לא בטוחה אם גאיה קיבלה מכה חזקה אבל היא נבהלה מאוד מהנפילה וצרחה...אני בכיתי איתה..נכנסנו מהר לגן להרגע...כולם נורא נבהלו
    אחרי שנרגענו וחזרנו הביתה ארגנתי אותה למסיבת פורים של הקיבוץ לכל ילדי הגנים והיה לה מאוד מאוד קשה במסיבה...היו שם בובות ענק וכל פעם שהיא ראתה אותן היא צרחה כמו לא יודעת מה "ביייי בובה בייי" ובכתה..חצי מהזמן עמדתי איתה בחוץ להרגיע אותה והאשמתי את בעלי שבגלל שהוא כזה חרדתי הילדה כמוהו!!!!
    ופספסנו את ההצגה את המתנפחים אפילו את הגימ'בורי שם היא לא רצתה..וראבאק היו שם ילדים שנה פחות ממנה שנהנו וזחלו וחייכו..רק גאיה פחדה ככה...
    בשלב מסוים הבנו שכיף לא יצא מזה והלכנו משם להצטלם בסטודיו לפורים..כל התמונות היא יצאה זועמת!!!!!

[center]

9 תגובות
עמוד 1
  • העיקר שזה מאחוריך

• יש הרבה ילדים שמפחדים מהבובות

אני בטוחה שפורים הבא יהיה לה הרבה יותר טוב
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • המון ילדים מפחדים בחג הזה
    אני בתור ילדה שנאתי את פורים, עד שעילאי נולד בחג הזה

• שנה הבאה יהיה יותר טוב

[[[
  • היי לירוני(זאת אני מרינה,חזרתי לפורום). בואנה..מה שעברת ממש לא פשוט בכלל.מזג אוויר ממש נורא בימים האחרונים . אני שונאת רוח בכלל. אני מקווה שאתם מרגישים יותר טוב עכשיו.שקד בכלל חולה עם חום בחג הזה,ניסינו בכל זאת איכשהו להנות . אתמול היינו בקניון איתו אבל הוא רצה ידיים כל הזמן ובכלל היה משעמם .אל תאשימי את בעלך..לא קשור.יש כאלה ילדים.גם שקדי שלי כזה, מאוד רגיש..בגן מישהו מהילדים צורח קצת והוא ישר בוכה ובחגים לא מבין מה רוצים ממנו ורוצה רק ידיים.חבל לך לריב עם הבעל .אני מבינה את העצבים שלך,אני גם עצבנית כשככה לא מצליח כלום..יהיה בסדר

• [center]

• אויייי...
  • איזה סרט רע

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מבאס מאוד, בגיל הזה הם פוחדים מהרבה דברים וזה נורמלי.
    מקווה ששנה הבאה היא תפצה אותך ויהיה גם לה כיף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה