בנות עזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בזמן האחרון הילד שלי(בן שנה וחודשיים) לא רוצה ללכת לישון גם שהוא עייף מאוד, ועד שהוא נירדם לוקח זמן ובאמצע הלילה הוא מתעורר בבכי ולא רוצה לחזור לישון רוצה רק לישון איתנו במיטה.. וכל זה רק בתקופה האחרונה
    זה מוכר למישהי? מה עושים?
5 תגובות
עמוד 1
  • לי זה מוכר
    אבל בגיל שנה פלוס לא בגיל כל כך קטן.
    בכל אופן אני נותנת ללהב לישון במיטה איתי אם היא מבקשת.
    לפי רופאת התפתחות זה בריא בשבילם עד גיל 3 ומעודד את הביטחון שלהם.
    מה גם שלהב סובלת מהמון פחדים, ממש בהקצנה יחסית לגילה, ואנחנו צריכים לבנות לה את הביטחון העצמי ולעזור לה להתמודד עם הפחדים.
    אם אני אתן לה לבכות במיטה זה רק יפגע בה יותר.

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • סיווני תודה מאמי...
    הילד שלי כבר בן שנה וחודשיים, ואני ממש לא רוצה להרגיל אותו לישון איתנו או להרדים אותו עלנו
  • עם עמיתי זה קורה לפעמים
    אני נותנת לה להרדם אצלנו במיטה ומיד מעבירים אותה...
    זה נותן להם תחושת ביטחון
    נסי לשים אותו במיטה שלו עם דובי מוכר או צעצוע שהוא אוהב

• יפית הוא אוהב לישון עם בובי שלו ( הדובי שלו) אבל זה לא זה... משהו לא אחרונה עובר עליו וזה לא השיניים...
  • ממי חשבתי בדיוק כמוך
    עד שרופאת התפתחות האירה את עיני.
    ודרך אגב סרגל מקודם הראשה שהוא בן 9 חודשים - ובאמת התפלאתי למה אצלי הזמן טס מהר ואצלך לאט

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה