גריזלדה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

8 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת
  • כמה מדהימה אפשר להיות???
    תודה - אתן מקסימות!!!
    אני לא קופצת אבל עדיין על שום טרמפולינה ולא עולה על רכבת ההרים הזו , לצערי
    כל כך רוצה להתרגש כבר אבל לא מרשה לעצמי - עדיין לא!
    הבטא מאוד נמוכה הייתה ולפי מה שראיתי ברשת - זה יכול להיות לכאן או לכאן (רוב המקרים הסתיימו לפני דופק) - מה שכן נראה לי שאם ייצא מזה הילד שלי אז זה יהיה המקרה הראשון שהתפתח תינוק מבטא כזו נמוכה - אולי ייתן תקווה לבאות אחרינו בתור
    בכל מקרה - עד דופק אני מאוד שומרת על אש נמוכה.
    מחזיקה לי וגם לכל מי שבדרך
    ומברכת את ההריוניות כאן להמשך הריון בריא ומזכירה לכן - תשמחו ותעריכו את זה!!! תהנו!!!!! בשביל כולנו

• הלוואי הלוואי
    אמן אמן

• בהצלחההההההההה
  • בטוח יהיה בסדר
  • היי מתוקות!
    תודה על האצבעות - מקווה שזה יחזיק לי עד החודש הבא - כי החודש זה כבר לא יקרה - בטא ירדה ל5 (היה סיכוי קלוש גם ככה)
    האכזבה קשה - ניסיתי לשמור על קור רוח אבל כנראה שזה רק כלפי חוץ, כנראה שבכל זאת קיוויתי חזק ...
    לא בא לי על "יהיה בסדר" וכל זה ... אם רק הייתי יכולה לשים את עצמי על "אוטומט" - בלי רגשות עד לקליטה אמיתית הייתי הולכת על זה מכל הלב!
    קבענו (בן זוגי ואני) לנסות להיות טכניים בכל מה שקשור - פשוט להמשיך הלאה ולא לחשוב על זה - זה לא אפשרי.
    לא משנה ...
    מישהי יודעת מתי אני אמורה עכשיו לקבל וסת - הפרוג' הוא כרגע 10 וקצת - זה אומר בקרוב - נכון?
    אפשר להתחיל ישר טיפולים - נכון? אני צריכה להתחיל להזריק גונל מהיום החמישי .. הבטא בטח תתאפס עד אז - אשמח לקבל עצות ממי שיודעת
  • .....אין מילים שיכולות לעודד אותך כרגע ,קבלי חיבוקים לגבי פרוגסטרון אני לא כל כך יכולה לעזור, אבל אני כל פעם מתחילה להזריק גונל אף ביום 3-4 למחזור, מקסימום יום 5, אבל זה תלוי בבדיקות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה