הלחץ הורג אותי....בבקשה עזרה!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אמורה לקבל מחזור מחר....(אז ככה שאין לי עדיין איחור......) הבעיה היא שמעז שהיתחתנתי המחזור שלי מקדים בערך 7 ימים ליפני התאריך...... זה אומר שליפני 4 ... חודשים המחזור היה ב20 וחודש אחרי זה ב17 ואחרי זה ב7... ו... ב3......(שזה מחר....) והחודש לא היה לי שום קידום במחזור...ואני לא מרגישה שאני הולכת לקבל מחזור.... בדרך כלל. אני מרגישה הכול!!!!!!! זה אומר הכול!!! אם מחר אני אמורה לקבל היתי מרגשה את זה... בקיצור קניתי בדיקה ביתית כי החודש היה לי הרגשות מוזרות כמו דקירות בבטן התחתונה... וכול הזמן מגרד לי בחזה... ( שאלתי את גיסתי היא אמרה שזה הרגשות של הריון...) עשיתי את הבדיקה ויצא שלילי..... השאלה היא אם הבדיקות הביתיות אמינות.... ו..... האם יש מצב שאני בהריון..........!!!!!!!!!!!!!!! פליז תחזירו לי תשובה אני מתה רק מהלחץ......... תודה מראש!!!!

פרח1
8 תגובות
עמוד 1
  • להרין ומחזור יש אותן הרגשות בהתחלה... כך שזה יכול להיות גם וגם
    לפני האיחור כל בדיקה תראה שלילי.

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • היי,
    אני מציעה לא לחשוב על זה גם אם לא ניתן לא לחשוב על זה.........
    סתם אני חושבת שפשוט כל מה שקורה בגוף שלך זה בגלל שאת חושבת...(ברור שלא רק אבל הכי כדאי לחשוב שבגלל שאת חושבת)
    אני כמוך חשבתי כל דבר מה זה ואיך כואב וכו'....
    לכן אני אומרת שפשוט להיות בהכנה ל-2 הצדדים..
    תחשבי פשוט טוב ותיהי רגוע
    ושבעז"ה יהיה בשורות טובות...
    בהצלחה

תנו חיוך :) הכל לטובה...
    בשורות טובות בעז"ה
  • כן.... אני יודעת.....אבל השאלה שלי אם
    הבדיקות הביתיות מדויקות.. ואם אפשר ליסמוך אליהם...... תודה על התשובה....
  • בהחלט ניתן לסמוך עליהן אם עושים אותן בזמן הנכון כלומר או ביום המחזור או כשיש כבר איחור
    בהצלחה

• קודם אל תגידי אמורה לקבל.....

את לא אמורה לקבל....

התחושות הם בסך הכל אותם תחושות דיי מוזרות....

קחי בחשבון יכול להיות סתם איחור מלחץ ומתח....

אבל גם בהחלט יכול להיות ש באה לביקור של 9 חוד'....

תחכי לאיחור של 4 או 5 ימים ותלכי לעשות בדיקת דם...

בעז"ה תחזרי אלינו עם בטא ענקית... ותדבקי את בנות.....

"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."

• הייתי בטוחה שאת בהריון כבר פרח או לפחות ככה הבנתי כל מקרה ב-ה-צ-ל-ח-ה
  • עדיין לא קיבלתי חזור... אז ככה שאני לא יודעת...... אני מקווה... ומיתפללת..

פרח1
  • מחזיקה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה