אני צריכה עזרה - דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, אני בהלם - מצאתי אצל בתי כינים
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל להירגע....

זה קרה לי גם, וזה עוד יקרה לך שוב...אין מה לעשות- פשוט לטפל.

לגזור את השיער לא יעזור, גם עם שיער קצר אפשר להידבק.

אני לא אוהבת תכשירים למיניהם כי מה שהורג את הכינים לא בריא גם לנו.

כשהיה לבן שלי הלכתי יחד איתו לקנות מסרק שהוא בחר, ואז סירקתי אותו תוך כדי שהוא צפה בטלויזיה.

צריך לפחות שבוע כל יום כל יום לעבור עם המסרק כי גם אם נראה שנפתרת מזה, הביצים בוקעות רק כעבור מספר ימים.

תודיעי לגננת שמצאת כינים ושאת מטפלת בזה, ואם את חושבת שהיא נדבקה בגן אז תגידי לגננת שתשוחח עם כל ההורים שיבדקו ויוציאו, אחרת אין לזה סוף...
  • קודם כל להירגע....

זה קרה לי גם, וזה עוד יקרה לך שוב...אין מה לעשות- פשוט לטפל.

לגזור את השיער לא יעזור, גם עם שיער קצר אפשר להידבק.

אני לא אוהבת תכשירים למיניהם כי מה שהורג את הכינים לא בריא גם לנו.

כשהיה לבן שלי הלכתי יחד איתו לקנות מסרק שהוא בחר, ואז סירקתי אותו תוך כדי שהוא צפה בטלויזיה.

צריך לפחות שבוע כל יום כל יום לעבור עם המסרק כי גם אם נראה שנפתרת מזה, הביצים בוקעות רק כעבור מספר ימים.

תודיעי לגננת שמצאת כינים ושאת מטפלת בזה, ואם את חושבת שהיא נדבקה בגן אז תגידי לגננת שתשוחח עם כל ההורים שיבדקו ויוציאו, אחרת אין לזה סוף...
  • קודם כל - נרגעים
  • היא עדיין לא בגן אלא עם סבתא....לא יודעת איפה נדבקה...בכל מקרה אספר לחברות שלי
    תגידו האם מסרק מוציא את הביצים?

• מצאתי באינטרנט שיש לטבע חומר טבעי שנקרא "ציק צאק בפריי" - האם מישהי ניסתה?
  • אני משתמשת לדנדוש קבוע בשמפו טיפולי של מורז יש מיוחד לטיפול בכינים וטיפול מניעתי לאחר כך ממליצה בחום

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • יש לי שני דברים להגיד לך:
    1. תכשיר בשם "הדרין"
    2. בנוסף בשבילך- אחרי הטיפול, שימי חומץ על השיער תשאירי 10 דק' ותשטפי.

שיהיה בהצלחה... אכן סיטואציה לא קלה
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה