מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני חדשה פה בפורום. ואני דיי מיואשת. כל חודש אותו סיפור מחכה שהמחזור יאחר ואופס שוב דם. איך מתעודדים?
3 תגובות
עמוד 1
  • הנשים הן עם כל כך חזק..באמת שאני לא יודעת מאיפה לנו הכוחות..אבל כל חודש הם פשוט ישנם מחדש.
    אין ממה להיתייאש, כל חודש הוא חודש אחד יותר קרוב להריון המיוחל..
    אז בקרוב מאוד הלוואי והפורום הזה ישאר ריק.

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • אני גם במצב שלך... ותדעי לך שרק ביגלל שאני כול כך מחכה לזה!!!. זה עושה את ההריון במקום כול כך גבוהה!!! וכול כך שלי!!! למרות שזה קשה!!! וכול חודש אותם ציפיות ואותם נפילות......בעז'ה את תגעי למקום שאת כול כך מישתוקקת .....להחזיק את הילד שלך ולחייך .... ילד מישלך!!!! הכול לטובה מתוקה!!!!!!

פרח1
  • היי לך,
    כולונו מרגישות אותו דבר,
    אבל דיי להיות בבאסה מספיק עם הכאב כל חודש צריך להתחיל להאמין,
    עם כל הקושי והרצון תאמיני ...
    בעז"ה כולנו ניפקד עם קצת השתדלות ואמונה זה יגיע...
    (שלא תחשבי שלא קשה לי, פשוט כמה אפשר לבכות??! גםאני קיבלתי אתמול אחרי ימים איחור ואשליה)
    יהיה טוב בעז"ה
    יאללה להתחזק עכשיו

תנו חיוך :) הכל לטובה...
    בשורות טובות בעז"ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה