תעזרו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תנו לי רעיונות איך להעסיק את הילדים ביומולדת

5 תגובות
עמוד 1
  • וואי בחרת להיות מפעילה....
    משחק ים יבשה מתאים לגילאים האלו
    משחק כסאות
    דיסק שירקיד אותם - כשאת כמובן אומרת להם עכשיו לרקוע ברגליים ועכשיו עם הידיים למעלה וכו
  • לא אני אחותי

• משחק החבילה

משחק הכיסאות

1 2 3 דג מלוח

באולינג - מאולתר עם בקבוקי פלסטיק

אני אחשוב על עוד כמה ואני אכתוב ...
  • לפי מה שאני ראיתי איזו מפעילה שעושה להביא מלא מלא מטפחות ולרקוד איתם לפי מוזיקה ידיים למעלה, לצדדים לאחורה וכו, אופציה נוספת עם כפפתות של מטבח, מצנח שמנערים
    נראה לי קצת קשה להפעיל היום ילדים באופן עצמאי

המסנג'ר שלי: [email protected]

• אפשר להכין כל מיני תחנות...
    תינת יצירה - צביעה, ציור וכו'

תחנת פיסול - פיסול בגבס (יש שבלונות שקונים ממש בזול....

תחנת בלונים- נותנים לכל ילד בלון והוא מקשט אותו איך שבא לו...
    * יש את המשחק הז שאין לי מושג איך קוראים לו בעיברית
    מנפחים פיניאטה ( בלון גדול שמכיל מלא ניירות קונפטי בפנים) ותולים את זה כל פעם בוחרים ילד אחר, קושרים לו את העיניים והוא עם מקל צריך לפוצץ את הבלון...... זה כמובן מתאים יותר לילדים היותר גדולים...

את יוכלה להכין להם לוטו / בינגו בנשואים שונים... כרטיסיות של כלי תחבורה, בעלי חיים וכו'...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה