היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אתן לא מכירות אותי כי אני עד עכשיו רק צפיתי ונהנתי לראות את התמיכה של כולכן אחת בשניה! אני נשואה שנה ואני ובעלי מנסים כבר שנה להיכנס להריון ולא מצליחים כל חודש בחודשו שמגיע המחזור שוב אכזבה גדולה נופלת עליי,יש רגעים שזה מגיע עם בכי ויש רגעים שאני נהיית עצבנית וממש קשה לי, לפני כמה חודשים החלטו לעשות בדיקות הבדיקות דם שלי יצאו תקינות,אבל הבדיקות זרע של בעלי לא יצאו תקינות יתכן שנצטרך לעבור כמה טיפולים אני כל כך מקווה שלא נצטרך לעבור הרבה עד שנגיע לרגע המאושר שאני מחכה לו כל כך להחזיק ילד קטן ומתוק משלי, אני בחורה דתיה יש רגעים שאחרי המקווה פשוט את עושה מה שצריך רק כדי להיכנס להריון וזה מגיע מיאוש וזה נורא שזה קורה זה עבודה עצמית, אני מאוד אוהבת את בעלי ומחכה ששיגיע הדבר המתוק הזה....מאחלת לכולנו הריון במהרה
4 תגובות
עמוד 1
זה יגיע ואת בדרך הנכונה כמוני כמוך ובעצם כמו כולן כאן,ציפיות אכזבות, שוב ציפיות ובסוף זה יגיע שהות קצרה אך מהנה
נשמה!!!! כול כולי איתך!!!!!!!! אני יודעת כמה זה קשה!! אבל עדיין תהני מהכול!!!! כי חבל באמת זה יגיע!!!1 את תיראי!! אוהבת ומחכה לישמוע תגובות טובות מימך!!! בעז'ה עוד החודש!!!!
זה יגיע.. לכולן מגיע להיות אמא וזה יקרה. תהני בדרך..כמו שקראתי מההודעה שכתבה גולדין...זה חובה שגם אנחנו נהנה בתהליך :)
היי, כמה שאני גם מבינה אותך............... יהיה טוב בעז"ה ... כולנו מצפות ומחכות לטוב, אני גם בחורה דתייה נכון שלפעמים קשה להבין אבל צריך המון המון אמונה... בהצלחה לכולנו בעז"ה!!!!!!!!!