היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא מאמי אין לה מחשב ולכן גם אני כתבתי בשבילה את ההודעה...היא אומרת שכל הדברים במצב ממש טוב
סיגלית / ליאת...
מאיזה איזור בארץ ? אני הייתי רוצה את העגלה אתמול גיליתי שנכנסים לי מים לבגאז' באוטו וכל העגלה התמלאה עם עובש כיבסתי בהרתחה וזה לא ירד ואין מצב לקנות כרגע חדשה...
ואם אפשר לראות תמונות זה יהיה נהדר
וואי אני רוצה את הכיסאות פליז פליז פליז זה יעזור לי מאוד
אם לא יסתדר לענתי (דניס) עם העגלה אני אשמח לקבל אותה....
מי שרוצה שתיצור איתי קשר ואני אתן לכן את מספר הטלפון של סיגלית
ליאתי יש לי את הטלפון של סיגלית אני רק אחכה קודם לתשובה מענת
מיטלי..... איזו ממי את .. רוצה חצי חצי ?!
אני עוד כמה דקות מתקשרת לליאת ואני מעדכנת אותך
אשמח לקל את הפוף הוורוד
ליאתי את יודעת אם הלול הוא בסגנון של עריסה? (יש לולים קטנים מפלסטיק) אם כן אני אשמח לקבל אותו.
הלול הוא לול פלסטיק לבן...לא קטן כמו עריסה
ליאתי שאלת את סיגלית לגבי הכיסאות?
אין מה לשאול אותה מאמי....הם למסירה....פשוט תתקשרי אליה ותקבעי איתה מתי לבוא לקחת
כנסי למסנג'ר
מה זה? היא שוב עוברת דירה? היא עברה דירה לפני פחות משנה.. לא?
טוב בנות עכשיו אפשר קצת לגלוש קצת בדרך לא מקובלת
ליאתוש איפה סיגלית גרה? אני בודקת עבור אחי שעבר לגור השבוע בדירה שכורה [url=http://imikimi01.com/link/link_through/AXxl-11v]
עוד שאלה בקשר ללול יש לו גלגלים?
אז ככה בנות. הכסאות נמסרו המזנון גם וגם השידת מגירות. העגלה עירית מחכה לך לפוף, מתי תבואי לקחת? ויערה גם הצב מחכה לבית אחר
אוי מותק,
מאמי בוקר טוב...אחותי החליטה אתמול בערב שהיא לא רוצה אז את יכולה לפרסם את התנור גם...סליחה מאמי