התייעצות בקשר לעגלות בייבי סיף חשובה לי דעתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שיש כזאת כמובן.
    ראיתי היום עגלות של בייבי סייף בחנות תינוקות ומאוד אהבתי את עגלת בייבי סייף מדגם זיפ. מה אתן אומרות עליה. יש למישהי? אהבתן?

5 תגובות
עמוד 1
  • לי הייתה עגלה כזאת בצבע אדום לדנה, עד שנגנבה לי יחד עם הרכב
  • אחלה עגלות יש לבייבי סייף.. (אגב זו חברת בת של פג בישראל..
    על אותו עיקרון של סיאט מבית פולקסווגן...כוח עבודה
    זול מייצר אותו דבר...)
    html]
  • אני לא אהבתי אותה. היא כבדה, מתקפלת למשהו ענק והיא רחבה מאוד, אז היא לא עוברת כשיש מעברים צרים.
  • לי יש אותה בצבע ורוד פוקסיה להילה והיא נוחה מאוד ,הדגמים החדשים מאוד נוחים ויותר צרים מהדגמים הקודמים ...אני מרוצה מאוד!!!!

• אחלה תודה בנות. אחרי שקראתי תגוטבות לפנ ולשם הלכתי והזמנתי אותה בצבע סגול. למרות שזה לבת הזמנתי סגול כי לא אהבתי שום צבע אחרי.
    אגב אדום כבר כמעט אין כי זה מהדגמים הישנים וכמעט לא מייצרים באדום. והן באמת יותר זולות עלתה לי 760 במקום 800. עשולי הנחה כי זה באותה חנות שהזמנו לליאל אז הם מכירים אותנו.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה