סושי--מי יודעת אם מותר??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני בשבוע ה10+5 ואני לא זוכרת אם מותר לי לאכול סושי מותר??זה עם האצות מסביב והסלומון מבושל מותר?
6 תגובות
עמוד 1
  • אם הסלמון מבושל אז מותר
  • דג חי זה דבר שעלול להיות קטלני לנשים בהריון ולא רק...
    גם אני מתה על סושי אבל ללא סלמון....צמחוני בלבד

• אחרי כמעט יום שלם על תזונה בהריון ולידה אין לכם מושג כמה דברים יש אסורים בכלל וגם בהריון
    לגבי סושי צימחוני אין בעיה הבעיה היא עם סושי דגים זה אסור אותו דבר לגבי בשר נא או סטייק שלא מוכן לחלוטין,סלמון מעושן -אסור.כנ"ל גם נבטים שצריך לאכול אותם רק מבושלים.
    תה צמחים עדיף שלא לשתות כי לא יודעים את ההשפעות שלו על העובר,אם בכלל.מה שידוע שאין איתו בעיה זה תה ירוק לכל סוגיו ותה נענע.מיצי פירות וירקות שלא עברו פיסטור גם זה לא מומלץ.בשרים קרים כולל פסטרמה רצוי לחמם עד שיהביל{כן,גם אני ההייתי בהלם}
    צריכה מבוקרת:קפאין עד 2 כוסות ביום.
    אלכוהול-להמנע
    כבד-מעט מאוד
    ישנם דגים שאסורים לאכילה שלדעתי הם גם לא כשרים.אך מי שלא שומר כשרות כדאי לדעת שאסור לאכול:דג חרב,כריש,רעפנון,טונה אלבקור{זה לא הטונה בשימורים}קינג מקרל,להגביל צריכת דגים ל-340 גרם בשבוע לפי הוראת אירגון הבריאות העולמי.
    בלי סכרין-חוצה שליה.
    תוספי אומגה 3 בשליש השלישי עדיין לא ידועה יעילותם מבחינה מחקרית מה שבטוח זה שזה לא מזיק.
  • הבעיה עם סושי צמחוני בסושיות למיניהן זה שעושים אותם על אותו משטח עבודה שנעשו הסושים עם הדגים הנאים...
    אם את מכינה בבית אין עם זה שום בעיה.
    דרל אגב - ממש השבוע היתה על קח כתבה בYNET בבריאות.
    אפילו הצלחתי למצוא - קבלי
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3839126,00.html

• לינבר והדר ממש תרמתן לי בידע שלכן....מה לגבי האצות השחורות מותר?כי סלומון רק מבושל אחרת זה מגעיל אותי...
  • הדר, ממש מוזר לי מה שכתבת על תה- מאיפה האינפורמציה?
    אני יודעת שתה נענע- לא מומלץ בשליש הראשון כי הוא בעל השפעה מרגיעה וזה יכול להיות קטלני לעוברון, ברפואה סינית לא מומלץ למיטב ידיעתי. ודווקא תה ירוק- אלא אם כן את עושה מצמחים בגינה או באדנית בבית- לימונית, למון גראס, לואיזה, מליסה ושאר החבורה הוא ממש לא טוב.
    שימי לב שכשקונים תה בשקיות - לא תמצאי קופסא של תה ירוק שרשום עליה שאינה מכילה קפאין. בכולן יש. זה כמו לשתות קפה או תה ארל גריי לכל דבר. גם התה של ויסוצקי הפשוט לא טוב בגלל הקפאין.

תה טוב לפי ידיעתי הוא- קמומיל, שומר, פירות יער, וכמובן לימון
    להמנע- -נענע, קינמון-מי שסובלת מצירים מוקדמים, ותה ירוק בגלל הקפאין.

עוד מומלץ- חליטה מזקן תירס- למי שסובלת מדלקת בדרכי השתן בהריון והחמוציות לא עזרו לה

עד פה סטאג' על תה בהריון.. כבר אמרתי שגדלתי בעברי באנגליה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה