איך זה שחברה לא שמחה בשבילי איך?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בוקר טוב אתמול הלכתי לישון עם סוג של מועקה....כמו שאתן יודעות אני בהריון בהריון שבוע 11 אתמול באה חברה אליי(עדיין לא סיפרתי לאף חברה על ההריון) אקיצר באיזשהו שלב אמרה שמגיע לה מז"ט כי היא בהריון באמת ששמחתי בשבילה מכל הלב -היא גם חיכתה הרבה זמן ועוד יותר שמחתי שנוכל להיות ביחד הריוניות.....ואז שלפתי לה ואמרתי שגם לי מגיע מזל טוב התברר שאנחנו אפילו באותו שבוע ....היא פתאום מחקה את החיוך שלה ונראה שבכלללל לא שמחה בשבילי..הייתי בשוק ובלב ממש נפגעתי (שהיא הלכה גם בעלי אמר שלא סתם הרגשתי ככה הוא גם שם לב)מה נסגר איתהמה הקטע זה לא שרק אני בהריון וזה צובט מי שגם רוצה גם את בהריון וגם לך יש....כמעט בכיתי אוףףףף חבל שאמרתי לה שגם אני שלא תעשה לי עין....מגעיל לא??ממש בחרתי למי להגיד ראשונה...חברה עלק
13 תגובות
עמוד 1

• את צודקת....אבל מה לעשות יש סוג גם כזה של חברות....חבל שהיא חברה שלי...

• [/url
  • חברה זו עבירה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לצערי גם לחברות יש עיין צרה
  • כל מילה נכונה....אני זוכרת שאבא שלי אומר שמשפחה והכיס אלו החברים הכי אמינים...אקיצר הכל בחיים אנטרס אין חברות של נפש ואם כן נ ד י ר....
  • האמת אני בהלם מהתגובה שלה, קחי קצת מרחק
    שיהיה לך מזל טוב

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • יש כאן נאה בהחלט,
    ולדעתי יש כאן עוד משהו: היא כנראה היתה בהלם שלקחת ממנה את אור הזרקורים, כמו שאומרים.
    את יודעת מה? לא משנה מה הסיבה, היא כנראה לא חברה מספיק טובה, ותזהרי מכל מה שאת מספרת או אומרת לה.

[[[
  • עזבי אותך משטויות..תהיי מאושרת זה הזמן הכי כייפי בחיים ואל תפטי..אי אפשר לדעת מה עבר עליה..היי שמחה ומאושרת בחלקך :)...המון מזל טוב ...
  • חברה אמיתית הייתה מפרגנת לך ולא משנה מה. גם אם היא הייתה מקנאה בך.
    כנראה שאת צריכה להסיק מסקנות לגביה.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • כן, יש קנאה ברור- אבל לא הייתי ממהרת להסיק מסקנות.
    אם היא עברה שבעת מדורי גיהנום כדי להגיע למקום הזה- את חייבת למצוא את כל מאגרי החמלה שלך להבין שהיא בבעיות עם עצמה וכמו שאורלי הציעה לך לשמור מרחק...כרגע!
    יכול להיות שבעזרת השם בשלבים אחרים של ההריון היא תהיה הדבר הכי קרוב אליך, יכול להיות שבחופשת לידה היא תהיה הבן אדם הראשון שתרים אליך טלפון, אבל כרגע- בנקודת הזמן הנוכחית,
    הזיכרון של הקושי להכנס להריון ולהגיע למצב הזה שהיא בכלל יכולה לספר שהיא בהריון פשוט טרי מדי!
    ברור שאני מבינה למה את נעלבת, אבל הייתי סופרת עד 10 ונותנת לזמן לעשות את שלו, אולי היא באמת לא חברה טובה, אבל אולי- היא גם פשוט אנושית ודרכת לה על נקודת חולשה, אם היא חברה שאת אוהבת באמת הייתי נותנת לזמן לעשות את שלו...
  • אשטנגה יש הרבה במה שרשמת..
  • קודם כל אל תתייחסי כי לדעתי גם ההורמונים שלך וגם שלה פעילים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה