היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות יקרות, יש לי שאלה למי שעברה טיפול IVF ונקלטה.
אני שבוע + אחרי החזרת עוברים..היום שמתי לב להפרשות כהות..זה אומר משהו? חוץ מזה..אני אמורה להרגיש משהו?
שבת שלום לכולם.. :)
6 תגובות
עמוד 1
היי בהצלחה קודם כל!! שנית, אני לא הרגשתי הבדלים בין טיפולים שלא הצליחו לבין הטיפול שהצליח... אני חושבת שכל ההרומונים משבשים את המערכת... ולא נראה לי שתרגישי הבדל... בהצלחה
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
בינתיים עברתי טיפול אחד (שלא הצליח ) ביום ה-9 לאחר ההחזרה הופיעו לי כתמים חומים שהתפתחו לדימום.... מקווה שאצלך המצב הוא שונה וזה מראה על הריון וגם אם לא, לא נורא, בסוף זה יגיע - בהצלחה !!!!!!
לצערי זה לא הצליח
יש לי עוד שאלה... עכשיו שזה לא הצליח זה נקרא הפלה? או שזה פשוט סתם מחזור רגיל?
מאמי קבלי חיבוק ענק
תודה רבה רבה!!! קבלי ממני ברכות חמות
אבל יש בעיה עשיתי בדיקת דם והרופא אמר שלא קיבלתי מחזור היום הוא שלח אותי לעשות בטא... מה זה אומר??
היי יעלי...
הרופא פשוט רוצה לשלול הריון רישמית.... ובגלל זה הוא רוצה שתעשי ב. בטא....
בכל אופן... יש מצב שהמחזור מאחר בגלל כל ההורמונים...
מקווה שבקרוב הוא יגיע ובטיפול הבא תהייה בטא יפה ובריאה.
"אשתך כגפן פוריה בירכתי ביתך, בניך כשתולי זיתים סביב לשולחנך..."