משהו שקרה לי השבוע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בלי שום קשר לזה אני כבר שבוע סובלת מצירוני ברקסטון.
    ביום רביעי בצהריים אני נחתי קמתי והתחלתי לסדר קצת את הבית כי הייתי צריכה אחרי זה לצאת להוציא את ליאל מהגן. פתאום הרגשתי סחרחורת ואחרי כמה דקות גם טשטוש ראיה. לא ראיתי כלום בעין ימין ראיתי רק משהו כמו עיגולים כאלה של כתמי אור. נבהלתי מיד נשכבתי שכבתי איזה חצי שעה ואז התחלתי להרגשי לחצים בבטן תחתונה. ואני בבית לבד. אמא שלי שעבודה בעלי בעבודה אחותי בלימודים אין לי מי שהיהי איתי אין מי שילך איתי לרופא. טוב הזעקתי את בעלי מעבודה לא היה לי ברירה. השעה כבר 4 הוא הוציא את ליאל מהגן וטסנו לקופת חולים. הרופא שלח אותי למוניטור ומה??? יש קצת צירונים ולעובר יש דופק גבוהה מהנורמה. קרוב 180 אפילו יותר. הלחץ דם שלי בסדר. טוב הוא שולח אותי לבית חולים. הלכנו לשם. מגיעים לחדר לידה המוניטור תקין הכל תקין. הבדיקות דם מראות שיש לי המוגלובין נמוך. בסדר זה לא חדש לי שיש לי המוגלובין נמוך ואני לוקחת ברזל אבל העניין הוא שזה לא משתנה ההמוגלובין לא עולה.
    בקיצור שיחררו אותי הביתה אחרי שנתנו לי עירוי. אבל הרופא אמרה שכנראה לפני ואחרי הלידה יצטרכו לתת לי מנת דם.

4 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב! מכירה שתיים שהיה להן אובדן ראייה בדיוק בשלב שלך של ההריון,
    גם איתן לא עשו כלום, - שורה תחתונה ילדו לידה תקינה ויצאו עם ידיים מלאות, אבל זה אכן פחד אלוהים
  • קרה לי משהו דומה בשבוע 38, בזמן הנהיגה היה לי פתאום בלבול וקצת סחרחורת , נסעתי למיון, אישפזו אותי ללילה בהריון בסיכון, הגיעו למסקנה שהיה לי אירוע מוחי חולף (TIA - transient ischemic attack)
    זה חלף בלי להשאיר סימן(בדקו גם MRI ) וילדתי בלידה מדהימה יום לפני התל"מ.
    גם לי היה המוגלובין קצת נמוך, ובנוסף היה לי לחץ דם קצת גבוה בסוף ההריון.
    נתנו לך המלצה לקחת כדורי ברזל? כי זה מעלה מהר מאד את ההמוגלובין.
    אירועים כאלה בהריון זה תמיד קצת מבהיל אבל לדעתי אין מה לדאוג. תעקבי אחרי לחץ הדם שלך תנוחי ושמרי על עצמך:)

המשך הריון תקין ולידה קלה בתל"מ!

• ברור שאני לוקחת ברזל. אמרו לי אפילו לקחת 2 כדורים במקום אחד. אבל זה לא עוזר. לפני חודש כשעשיתי בדיקות דם ומה שעשו לי במיון יצאו אותן תוצאות. כאילו שלא לקחתי בכלל.

• למיטב זכרוני ההמוגלובין הולך ויורד ככל שההריון מתקדם, אז טוב שלקחת את כדורי הברזל, זה בטח מנע ירידה נוספת... המשיכי כך ותרגישי טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה