לפני המעבר לשלב הבא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב,, אז אני כבר על סף יאוש אחרי למעלה מ-4 שנים של ניסיונות, שכללו IUI במשך שנה וקצת, וכמעט שנתיים בטיפולי IVF, וזהו פשוט נשבר לי אין לי כוח לעוד טיפול אין לי כוח לעוד תשובה שלילית, אני כבר לא יכולה יותר אני ממש מיואשת...
    הגעתי למצב שאני כבר חושבת על אימוץ - פעם זה היה מחוץ לגבולות המחשבה - היום אני מוצאת שכנראה אין לי ברירה... אז אולי לפני האימוץ אני אפנה לפונקאות, אני אוותר על החלום להיות בהריון, להרגיש את הץזוזה הראשונה את הבעיטה ובטח שלא אוכל להרגיש את הילד שלי יוצא ממני, אני אוותר על תחושות ההיריון שאפילו שכולן מספרות שהן קשות - אני משוועת לתחושות האלו.. ככל הנראה אני אצטרך להתמודד כל החיים עם העובדה שלי לא יהיה סיפור לידה או הריון וזה יהיה הכי קשה מול הילד... קשה לי לעבור לשלב הזה כי באמת לא ברור מה מתפקשש אין לנו בעיה, אנחנו מוגדרים כבלתי מוסברים.... אבל בכל זאת זה פשוט לא קורה וזה לא קורה יותר מידי זמן, ואחרי המון טיפולים וקשיים.....
    תעזרו לי אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי נשמה יקרה!

לא יכולתי לעבור לסדר היום עם הודעה כזאת, לא ראיתי אותך כאן הרבה זמן.. וכל כך עצוב בלי לראות כזו הודעה ממך!

נתחיל מההתחלה! יהיו לך ילדים.. שאת בעצמך תשאי ברחם שלך, את תלדי אותם, את תענקי להם את כל כולם! בהחלט זה יקרה.. מכאן צריכה להתחיל המחשבה שלך!

יש אנשים, יקירתי.. עם המון בעיות, לא מאלה שהם לא מוסברים והיום הזה הגיע עבורם.. תאמיני לי גם היום הזה יגיע עבורך! ללא כל צל של ספק! את תהיי בהריון זה בטוח במיליון אחוז.

כל הנסיונות האלה שאת סופרת יהיו חלק ממהיסטוריה של הילדים המקסימים שלך, אל תתני לשום מחשבה בעולם לבלבל אותך! שום מחשבה, זה יקרה בוודאות! בוודאות בוודאות!

אני אספר לך שני סיפורים, אחד של בן דוד שלי, הוא ואישתו נשואים כבר חמש וחצי שנים, הם זוג מקסים.. פשוט ככה, אני לא יודעת מה עבר עליהם מבחינת טיפולים, אבל זה היה ברור לכולם שהם שם עושים הכל כדי שזה יקרה, אישתו מדהימה בצורה בלתי רגילה! ואז ביום בהיר אחד לפני כמה חודשים התבשרתי שהם בהריון ואפילו בחודש שביעי כבר.. וואי זו היתה בשורה מ-ש-מ-ח-ת, חמש וחצי שנים הם חיכו לגברת הקטנטנה שנולדה להם ממש לא מזמן שבוע הבא יש בריתה! מסיבת הודיה לריבונו של עולם שהנס הזה הגיע גם לפתח ביתם.

והסיפור השני, סיפרה לי אותו אחות של המיון הגיע אישה בהריון עם תאומים אחרי חמש עשרה שנים של טיפולים! והם נולדו, האמנם טיפונת מוקדם, אבל בשורה תחתונה.. הנס הגיע גם אליהם!

ועכשיו יקירתי.. זה המקום שלך לספר את הסיפור שלך.. אחרי 4 שנים.. הנס הגיע גם לבית שלכם!

טלת מתוקה.. זה יגיע.. את חייבת לדעת את זה ולהיות בטוחה! זה יקרה!
    שלא תעזי לתת למחשבות לא נכונות להגיע אליך... "אין יאוש בעולם כלל" וזה יקרה ממוש שלי! במליון אחוז.. אני בטוחה.. את חייבת להיות גם בטוחה! את עושה את המאמצים, את עושה השתדלות.. המון השתדלות.. זה אומר שאת חייבת להגדיל את החלק שהמצומצם.. האמונה... כשיש אמונה גדולה צריך מעט השתדלות... ואת יקירתי עייפה מכל התלאות שאין לך כבר כח להאמין... אבל! הכח יחזור אליך והאמונה היא זו שתרים אותך למעלה.. ואת תראי שאת תחבקי את הילדים שלך .. אלו שאת סחבת ברחם.. שהרגשת את הבעיטות הראשונות.. את הסלטות בבטן, את הצרבות, ואת הצירים שמבשרים שתכף תפגשו...

אהובתי, אני יודעת שקשה למצוא כוחות, קשה להתקדם, קשה להתסתכל קדימה שהאחורה עדיין בוער ומכאיב...

את צריכה לזכור! את תהיי בהריון, זה לא משפט שאני אומרת אותו סתם ככה בשביל לעודד, זו המציאות שתקרה, נכון שעכשיו המציאות הזו נראית רחוקה, אבל היא לא באמת כזו...

תאמיני, תאמיני בבורא עולם שהוא מנהל את כל העולם בחסד..תתפללי אליו, תבקשי ממנו כוח להמשיך, תודי על המסע המדהים הזה שאת עוברת.. המסע שבסופו את תחבקי את הילדים שלך! כן כן תודי... זה נשמע מופרך אבל זה לא... תדברי איתו כל יום, פשוט תדברי...

זה יקרה לך יקירתי.... ההריון יגיע...
    אני כבר יכולה לראות בעיני רוחי את ההודעה שלך "מפזרת אבקת הריון"...

עכשיו תורך לראות את ההודעה, את הבטן שתגדל ותתפח ולהרגיש את האושר העצום שמציף אותך...

זה כבר קורה יקרה! תאמיני וזה יבוא בקלות יותר!
  • מאמי שלי !!!
    כמה אני כבר רוצה לא לראות את השם שלך כאן !!!!
    אני מבינה את הייאוש, התסכול והכאב.
    אני לא מתימרת להיות במקומך, לחכות כל כך הרבה זמן - זה אכן בילתי נסבל !!!
    אבל מאמי שלי, את יודעת שזה יגיע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכל רק עניין של זמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אנחנו מכירות כבר מזמן ואת מכירה את הסיפור שלי. הנסיך שלי מהפריה, כשהיה בן 7 חודשים נכנסתי להריון טיבעי וילדתי את הנסיכה הקסומה שלי ואני אספר לך עוד משהו שאף אחד לא ידע עד עכשיו.... לפני שלושה חודשים איחר לי המחזור וגיליתי שאני בהריון שוב. אני מתוודה כאן שלא רציתי את ההריון, ואכן ההריון לא החזיק מעמד מסיבות טיבעיות ונפל בשבוע 7. זה לא היה הזמן בשבילנו....
    מה שאני רוצה להגיד זה שגם לנו עם כל הבעיות הכן מוסברות שלנו - בעיות רציניות שעליהם אמרו לנו כל הרופאים שאת כל ילדינו נצטרך לתכנן ע"י הפריות, עם כל אלו, קורים ניסים !!!!
    אז בובה. קחי הפסקה מהתרופות כמה שאת צריכה, תנסי להירגע ואני יודעת שזה קשה, אבל לדעתי הלחץ הוא הגורם הכי משמעותי בכל הקשור לבעיות פוריות בילתי מוסברות....
    תהיו אחד בשביל השניה רק בשביל עצמכם ולא בישביל לעשות ילדים. תזכרי - ילדים באים מאהבה.
    כל יום קורים ניסים - גם לכם הם עוד יקרו !!!!!!
  • אתן מדהימות!!! העיניים שלי מוצפות מדמעות... זה כ"כ נוגע נכון אמיתי וכואב... בעיקר כואב, כואב לי שאני כבר לא מסוגלת להאמין שאני אהיה בהריון זה נראה כ"כ רחוק ולא בר השגה שאני כבר וויתרתי... אני חולמת על זה בלילות ובימים מתוך שינה ובעירנות מוחלטת... כל היום רק חושבת על כמה שאני רוצה ילד, רק אלוהים יודע עד כמה הכאב קורע אותי עד כמה הרצון משתק אותי, עם כל המשחק והמסכות אני נשרפת מבפנים, איך אני יכולה להאמין? בפעמים שהאמנתי התאכזבתי ונשברתי אני בטוחה שחוסר האמונה שלי (בהריון) זה נטו מנגנוני הגנה, אני לא רוצה להאמין ואז שוב להתרסק... פתאום זה נשמע שאני חלשה אבל אני לא, אני באמת לא אבל רבאק שנתיים ב- IVF - כמה עוד אפשר??!!!
    דינה ושני מקסימות שלי אתן מדהימות לכל אחת יש את הדרך המיוחדת שלה להגיע לנשמה שלי, זה הרגיש כאילו אתן כאן איתי בחדר ואתן מנערות אותי חזק חזק.... ואני?, אני רוצה להאמין הכי חזק אבל אני רוצה שזאת תהיה הפעם האחרונה שאני לא אפחד יותר להאמין....
    אני רוצה לצעוק הכי חזק מלב שלם ומתוך הנשמה ש"אין יאוש בעלם כלל" ושהלוואי שאני אוכל להגיד כל יום קורים ניסים גם לנו כבר קרו....

שני ממוש זה פשוט לא יאומן.... אולי באמת הכל קורה לטובה.....

שהחלום של כולנו יתגשם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה