בבקשה, דחוףףף... מי שיודעת לפענח... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה התוצאות האלה אומרות?
    CMV Ab IgG AU/mL 94.3
    CMV Ab IgM Index 0.95 Equivocal
    CMV IgG (VIDAS) aU/mL 40
    CMV IgM (VIDAS) Index 0.97 Positive

בבקשה... מחכה דחוף לתשובה מי שיודעת מה זה אומר???
11 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג אבל יש מלא אתרים שמפענחים בדיקות דם
    מקווה שהכל תקין
  • אם את חברה בקוטפ"ח כללית את יכולה להתקשר למוקד שלהם ולדבר שם עם אחות שתפענח לך

• לא רוצה להכניס אותך לסרטים, אבל נראה שאת חולה בCMV - אם יש גם ערכים תקינים ליד הבדיקות האלו אני אוכל לדעת בטוח.
    יעל, אמא של יונתן
  • נראה שהיית חולה ב-CMV מתישהו בחודשים האחרונים (CMV IgM גדול מ-0),והתחלת לפתח חיסון למחלה (CMV IgG גדול מ-0 אבל עדיין נמוך יחסית לערך החיסון).

בכל אופן, אני עונה בתור ביולוגית, ובתור מישהי שעברה את הבדיקות הללו, אך לא בתור רופאה. יש מקום לדבר עם רופא הנשים שלך, אם את בהריון. הוא יכול להמליץ לך על בדיקות חוזרות כדי לקבוע מתי היית חולה ב-CMV והאם יש איזושהי בעיה. בנוסף, רופא הנשים יכול להפנות אותך לייעוץ מומחים למחלות זיהומיות, או אם יש לך אחד שאת מכירה, את יכולה להתייעץ איתו.

אפשר לשאול גם כאן בפורום מומחים, ויש גם פורומים של רופאים מומחים, בהם את יכולה לקבל תשובה די מהר:
    - פורום מחלות זיהומיות בתפוז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=1178&r=1

- פורום הריון ולידה בסטארמד: http://www.starmed.co.il/Forum/50

בהצלחה ושהכל יהיה תקין!
  • אצלי בהריון הזה גם היה חשד והרופא נשים שלי הפנה אותי לזיהומולוג,אומנם כיוון שבסמוך לתוצאות חליתי וזה הראה נוגדנים, בסוף הוא שלל כיוון שלמזלי היו לי בדיקות גם מההריון הקודם , גם היו כבר נוגדנים מה שהראה כאילו זו לא הפעם הראשונה שחליתי כך שבמצ כזה אין לזה משמעות או סיכון להריון לעובריקו כי לגוף כבר היו נוגדנים מפעם קודמת.זה הרגיע אותי מאוד.
    בידקי זאת לעומק
  • אווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף....
    למה תמיד צריך להיות איזה משהו שלא נותן להשאר רגועה?????
    עירית- גם לי היה את זה בהריון הראשון ואז בבדיקה חוזרת ראו שאין סיבה לדאגה כי ה-cmv היה הרבה לפני הכניסה להריון.
    אז את אומרת שזה נכון גם לגבי ההריון הזה? כלומר אין סיבה להלחץ???
  • אם כבר חלית ב CMV בעבר, אין לך ממה להלחץ
  • בד"כ אם היה לך חיסון בהריון הקודם (CMV IgG חיובי בהריון הקודם) אז אין סיבה להילחץ. הבדיקות האלה הן בעלות דיוק נמוך יחסית ואולי כדאי לבצע בדיקה חוזרת אך אם היה לך חיסון קודם קרוב לודאי שיגידו לך שהכל בסדר ואפשר לשכוח מזה

• תודה בנות...
    אתן דיי מצליחות קצת להרגיע אותי....
    אני מקווה שגם הרופא יגיד שאין סיבה לדאגה...
  • אם כבר חלית בהריון הקודם, זה הרבה פחות מסוכן

• מה זה הזיהום הזה?ממה נובע?אל תדאיגי אותנו...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה