עזרה למי שמבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אופירי שלי צריכה בע"ה לעבור ניתוח שקד שלישי ביום חמישי הבא.
    הרופאה המנתחת שלנו היא עובדת בקופה (כללית)אבל לא מנתחת ד"א קופת החולים ולכן עשיתי ביטוח פרטי בחברת הראל בכדי שאוכל לנתח אותה.
    לאחר ששלחתי את כל המסמכים הדרושים הם השיבו לי תשובה שלילית מכוון שאת הביטוח עשיתי לאחר שאבחנו את "המחלה".
    לפי מה שהם אמרו לי עלות של רופא מנתח לניתוח כזה עולה 1445 ש"ח אז אמרתי לאחר שלא אישרו אני אשלם מכיסי כי בסה"כ אני מאוד רוצה שהמנתחת הזו ספציפית תנתח אותה.
    עכשיו דיברתי עם המנתחת שהיא גם הרופאה בעצם ואמרתי לה שבסוף לא אישרו לי את הניתוח ולכן אני אשלם מכיסי אז היא אמרה שהעלויות עכשיו משתנות מכוון שזה עלות של מרדים ושל השכרת חדר ניתוח. אווף אני כולי עם דמעות בעיניים מה אני אמורה לעשות עכשיו ? נראה לי שזו תהיה הוצאה גדולה מהמצופה
18 תגובות
עמוד 1
  • ואווו באמת אין לי מושג אבל מה זה חברי קופת חולים לא מקבלים את זה דרך קופת חולים, מה זה ניתוח שלא משתתף בסל
  • תנסי לברר עם הביטוח המושלם אולי הם מכסים חלק

• כן הם מכסים חלק רק 830 ש"ח
    וזה יוצא הרבה הרבה יותר
  • עינבלושה יקרה, קודם כל שהניתוח יעבור בשלום ושאופירי תחלים במהרה

• אין לי מושג
    אני רק יודעת לספר שכשאבא שלי עבר לפני מספר שבועות גם סוג של ניתוח שגרתי
    אז קופת החולים השתתפה בסכום מאוד משמעותי ויש לו כולה ביטוח של מכבי מגן זהב...
    אגב הוא עשה את הניתוח בבית חולים פרטי באסותא ועדיין הם מימנו..הוא רק שכר מרדימה פרטית וזה עולה משהו כמו 1500 שח...
    לדעתי תבררי לא יכול להיות שכל ההוצאות עליך.אם לא לוקחים מרדים פרטי זה משהו שהקופה מממנת

ובהצלחה לאופירי היפה

[center]

• יעלי אני אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי אני חסרת אונים ופשוט בוכה אני לא יודעת מה לעשות
  • בנות , לפי מה שני הבנתח מענבל זה שקופ"ח כן משתתפת אבל בגלל שהיא הצטרפה רק עכשיו לביטוח אז הם לא זכאים להחזר.- ככה אני הבנתי.

ענבל ממי תבררי את העניין אם זה באמת כמו שאני הבנתי שהם כן מחזירים או אפילו ממנים הכל אבל לא למבוטחים חדשים אז יש מה שנקרא "תקופת הפשרה" שזה 3 חודשים שאת צריכה להמתין ע"מ לקבל את כל מה שכל המבוטחים מקבלים
  • תהפכי עולמות ובהצלחה לאופירוש
  • היי

קודם כל אני מאחלת בריאות והחלמה מהירה!
  • היי

כמו שגוזל רשמה, היא צודקת - לכל קופ"ח יש ועדת חריגים, בה מאשרים בקשות יוצאות דופן או שלא מכוסות על ידי הקופה.

אני הייתי מזכירה רפואית בעברי - ומניסיון אני אומרת לך - תתכונני להלחם, כי רק ככה תקבלי מה שמגיע לך. איזה קופ"ח אתם מבוטחים? יש ביטוח משלים? כמה זמן אתם במשלים? כל השאלות האלו הן קריטיות. מי ששילם לקופת חולים כל חייו, כולל ביטוח משלים למעלה משנה - זכאי למלוא השירות הרפואי המגיע לו!

תהיי חזקה
    המסנג'ר שלי: [email protected]

• כן אורטלי אני בכללית מושלם והרבה שנים אני מבוטחת שם נדמה לי משנת 2002
    אני באמת אחת שנלחמת אבל אני לא יודעת מאיפה להתחיל להילחם
  • היי

לכי לקופ"ח, שבי עם הפקידה, תבררי איתה איך מגישים לועדת חריגים.
    אם יהיו בעיות תדרשי להיכנס למנהל/ת! שהוא/היא הסמכות שמעל!
    אם צריך, אז גם להרים את הקול!
    אל תתביישי בכלום, זו הבת שלך!!!!!!!!! תילחמי כמו לביאה!!!

חוץ מזה, באמת המלצה אישית שלי, תחפשי באינטרנט על החוברת של מעריב!
    אני יכולה לחפש לך, אולי יש לי אותה בבית. ואז תצליבי עם מה שבנות יכתבו לך, או בפורומים אחרים של בריאות.
    אולי תמצאי רופא/ה אחר/ת שכן עובדים עם הקופ"ח בלי בלאגן. ככה מצאתי את המנתחת שלי, היא עשתה פשוט עבודה מדהימה, עד היום היא מתפעלת מזה בעצמה, בכל ביקורת שאני הולכת אליה היא אומרת לי כמה המצב שלי היה בעייתי ואיזה יופי שאין לי תופעות לוואי וכו'...
    תכנסי לאתרים:
    http://www.beok.co.il/ForumsList.aspx
    http://www.starmed.co.il/Forum/109
    http://www.doctors.co.il/forum-2568
    גוזל

• עכשיו דיברתי עם כללית ונאמר לי שאני ידעתי מראש שהרופאה הזו לא עובדת עם הקופה לכן לא יאשרו לי מראש את ועדת החריגים מה שאומר שגם זה לא יעבוד
  • היי מותק
    אני לא כל כך יודעת איך לעזור לך,
    אבל קודם אני שולחת לך מלא מלא מלא חיבוקים!!!!!

תנסי לברר עם אילו רופאים הקופה כן עובדת ואולי לנסות למצוא המלצות עליהם.....

מקווה שיסתדר לך....
    יום נישואין
  • אוי מאמי אני רק עכשיו רואה הלואי ויכולתי לעזור לך אבל אני עובדת במאוחדת..
    אצלנו מגישים בקשה גם אם ידעו מראש שהוא לא עובד אנחנו תמיד מנסים.
    תבקשי לדבר עם הרופא מנהל! תתחנני ויתנו לך.
    אנחנו משתדלים לתת כמעט לכולם במיוחד אם זה ניתוחים נפוצים ולא אחד שבא עם סטפה של ניתוחים שהוא רוצה לעבור
  • אוי מאמי אני רק עכשיו רואה הלואי ויכולתי לעזור לך אבל אני עובדת במאוחדת..
    אצלנו מגישים בקשה גם אם ידעו מראש שהוא לא עובד אנחנו תמיד מנסים.
    תבקשי לדבר עם הרופא מנהל! תתחנני ויתנו לך.
    אנחנו משתדלים לתת כמעט לכולם במיוחד אם זה ניתוחים נפוצים ולא אחד שבא עם סטפה של ניתוחים שהוא רוצה לעבור
  • אין לי מושג

• אוייש מאמי מקווה שיסתדר לכם בסוף זה באמת מוגזם ויקר בשביל לעזור לילדה תנסי להלחם
    כמו שכתבו לך אולי תנסי לברר על עוד רופאים שעובדים עם הקופה שלך? באיזה בית חולים את עושה את הניתוח? אני למשל עשיתי לילדה את הניתוח באסותא והרופא שלה ניתח אותה שהוא פשוט מלאך מדהים וסומכת עליו בעיניים עצומות
    אז קודם כל שיהיה מלא בהצלחה זה לא השד נורא כמו שחושבים בהתחלה והחיים אחרי הניתוח הזה הם הפוכים ממה שהיה לפני הבטחה מלאה שלי ודרך אגב אני שילמתי רק 400 ש"ח השתתפות עצמית על הכל מהכל כולל היחס החם שדנדוש קיבלה וכולל מלא מתנות שקיבלה מהצוות שם איך שהגענו נתנו לה בלון אחר כך מדבקות משחקים וכו' ואז מלא גלידות ומעדנים ופינוקים וכל זה בהשתתפות של 400 ש"ח

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה