אני ממש בהתלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שישי הלכתי לראות משפחתון למאיה ואני ממש בהתלבטות.
    כרגע היא בבית עם סבתא ואני הכי רגועה שבעולם, אבל חשבתי שבגיל שנתיים אני אכניס אותה למסגרת...
    ראיתי משפחתון שהוא יחסית גדול - כ-15 ילדים על שני אנשי צוות. גננת די נחמדה ומאיה מאוד אהבה את הילדים ואת המקום.
    ההתלבטות שלי בכך, שחשבתי למצוא לה מסגרת לחצי יום ובמשפחתון זה היא לוקחת רק ליום שלם (מקום מבוקש)...ועכשיו אני לא יודעת איך בכלל אפשר לשלוח אותה למישהו זר....
4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי גיל שנתיים זה גיל טוב להכניס כבר למיסגרת
    בגיל כזה היא צריכה חברה
    אני הייתי מכניסה
  • אם המקום נראה לך - הייתי מכניסה בלב שלם

זה גיל שכבר מחפשים חברה - יהיה לה רק טוב

איזה ענקית היא כבר
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • כן...בראש שלי היא עדיין תינוקת
    נורא קשה לי להכניס אותה למסגרת, למרות שאני רואה שהיא כבר מחפשת חברה

בנוסף חשבתי שיהיה לה יותר קל אחר-כך להיכנס לגן עיריה

• זה יעשה לה רק טוב, בגיל הזה גם מתפתחת השפה, הדימיון - נורא חשוב בעיני, אבל את יודעת מה הכי טוב לילדה - מה הסבתא אומרת? זה גם צריך להוות שיקול מבחינתך.....

ודרך אגב - אם את רוצה בספטמבר להכניס - צריך כבר להירשם.....יש כאלו שכבר סוגרים את ההרשמה עכשיו
    המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה