היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז כמו שגם אני הבנתי ושמעתי, סימלאק לא כשר לפסח.. מה עושים? ברור שאני אתן לילדה שלי לאכול סימילאק א-ב-ל
איפה אני אשים את זה בבית ויכין לה? הרי אני מכשירה את כל הבית לפסח!!!
אשמח לתשובות למי שעברה את זה...
4 תגובות
עמוד 1
מיצד ההלכה אין בעיה לתת לילדים סימאלק או מטרנה לא כשר לפסח להקפיד רק שאת מנקה את הבקבוקים לא לנקות או לישפוך על הכלים של פסח לשמור ולהפריד מהכלי שלכם גם לייחד מיברשת רק לבקבוקים .
שוב אין שום בעיה עם הסימליאק זה האוכל העיקרי של הקטנים ולכן מותר לתת קרן
אני תמיד נתתי!!!!!!!!!!
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
כששקד נולדה היתה אוכלת רק מטרנה סנסטיב כי היתה פגית וזה לא כשר לפסח והצטיידתי במלאי שיהיה מספיק לפני החג ונתתי לה אין ברירה מה תרעיבי אותה?
גם אני מכשירה את הבית לפסח ונתתי לאריאל אופטימיל- קניתי 2 בקבוקים חדשים ומברשת לניקוי בקבוקים ולמרות הכל שטפתי אותם באמבטיה ולא במטבח עם הכלים של פסח.
זה מה שאני מתכוונת לעשות גם השנה - יש לי 4 בקבוקים חדשים - אריאל כבר לא אוכל אופטימיל אז בשבילו זה רק להחליף בקבוקים בשביל השתיה ולרואי בשביל האוכל זה יהיה באותה מתכונת כמו שנה שעברה.