שאלת צחצוח שיניים + שאלת עגילים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתחיל בשאלה הראשונה: לשקד יש סוף סוף ארבע שיניים - היא מוציאה אותם בסדר כל כך לא הגיוני 2 למטה שבין אחת לשנייה טוחנת אחת ואחכ טוחנת שנייה
    אני רוצה לקנות לה אצבעון כזה להתחיל להרגיל אותה לצחצח השאלה שלי אם במקלחת בערב לצחצח או אח"כ כי אחרי המקלחת היא עוד מנשמשת את הבקבוק שלה?
    שאלה שנייה: שקד כל הזמן מסתכלת על העגילים שלי ואומרת אימא ומראה לי כאילו על עצמה - נראה לי שהיא רוצה עגילים ואמא שלי אומרת שאם עד עכשיו עוד לא עשיתי זה טיפה מאוחר כי היא תשתולל ולא תיתן מה אתן אומרות?

המסנג'ר שלי: [email protected]

10 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני עשיתי לאמה שלי לפני 3 חודשים
    גם בגלל שהיא רצתה ושמה לה לזה במיוחד
    אני אחרי ואני יכולה לומר לך שזה תהליך מהיר חד וחלק
    והכל קשור למה שאת משדרת לילדה!
    יש משחת אלחוש ששמי לה 30 דק' לפני ואח"כ להצטייד במוצצי או משהו אהוב עליה
    ולהשתדל להסתובב איתה

העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לעשות עגילים מזהב ישירות ולא לעשות טעות כמוני קודם רפואי ורק אח"כ להחליף לזהב כי אז היא זוכרת מה זה ולא נותנת שידעו לה באוזנים

במשך שבוע אפילו במהלך האמבטיה לטפטף קצת אלכוהול לעגילים כדי שזה יתרכך שם ולא יכאב.
    לדאוג שהסוגר יהיה עם הברגה ולא יצא

ב-ה-צ-ל-ח-ה!

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/AXxl-11v]
  • תודה מממוש
    מה זה המשחת אילחוש איך קוראים לה?
    כן מוצצי ברור וסיבובים אח"כ לא נראה לי רציני זה כואב ב - 2 דקות הראשונות לפי מה שאני זוכרת מעצמי. ולגבי העגילים הרפואיים לא נראה לי שעושים חורים עם עגילי זהב והרפואיים הם מהב ואותם חשבתי להשאיר בכל מקרה או לקנות משהו אחר?

• לגבי השיניים - כדאי שתתחילי ורק אחרי ארות ערב / דיסהה וכו'....
    כדאי להקנות הרגלי ציצוח מגיל כזה
  • לגבי הצחצוח הקטע שאחרי ארוחת הערב שזה בקבוק אחרי המקלחת היא כבר חצי מנומנמת וישר משכיבים אותה ואם עוד נלך לאמבטיה נראה לי יעיר אותה לגמרי ויהיה סרט שלם להשכיב אותה חזרה

• לגביי מברשת השיניים את בהחלט יכולה כבר להתחיל ולעבוד איתה על הנושא...קני לה אצבעון או מברשת שיניים קטנה לילדים וצחצחי איתה בוקר וערב היא תראה אותך ומיד תתחיל לחקות אותך..
    לגביי העגילים ...זה ענין שלך אם את רוצה או לא...זה יותר לאמא..
    אני עשיתי לעמית בגיל שנה ולשקד בגיל 8 חודשים

• לא יכולה לעזור בעניין העגילים, אני אישית נגד בגיל כ"כ קטן
    אני חושבת שעגילים בגיל כ"כ צעיר זה כפייה - אולי היא לא רוצה??
    במקרה שלך נראה לי שהיא מנסה לחקות אותך.
    לגבי הצחצוח יש מברשות שיניים לגיל שנתיים- בהצלחה
  • אצלי עד היום עושים לי דאווינים עם צחצוח שיניים - הורדתי לה את הסרט "חי דק וצ'פצ'ולה - מכירה? מלמדים על צחצוח שיניים וזה חמוד לאללה
  • תודה אורטלי ויפית
    השאלה שלי היא כזו שקד אוכלת ארוחת ערב ואח"כ מקלחת ותוך כדי מקלחת בקבוק ועוד מנשנשת אותו אחרי שהלבשנו אותה ואח"כ חצי מנומנמת מעבירים למיטה אם אני אצחצח לה באמבטיה זה הרי לא הכי אפקטיבי כי היא עדיין אוכלת אח"כ?

• לגבי העגילים אני נגד בגיל כ"כ צעיר
    אולי תקני לה עגילים עם תופסנים בתור משחק...

לגבי הצחצוח, אנחנו מצחצחים אחרי המקלחת, ואח"כ היא אוכלת בקבוק.

זה לא לגמרי אפקטיבי, אבל הציחצוח הוא רק כדי להרגיל אותה לרעיון. חוץ מזה שאצלי היא אוכלת בקבוק באמצע הלילה, כך שגם אם הייתי מצחצחת לה אחרי הבקבוק זה לא היה מועיל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה