שאלת אופניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אני בקטע של שאלות
6 תגובות
עמוד 1
  • יש משהו במה שהוא אומר

לנו יש תלת אופן חמודי מאד, עם מוסיקה וכל זה.....אבל עכשיו הן כבר בקושי מסתכלות עליו....
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תאמתי שקנו לי יקר ואופק אוהב אותם זה כדאי לקנות.
    אור של חיי
  • אנחנו קנינו למוריה ליומולדת שנתיים אופניים כאלה (תלת אופן - בלי כל ה"מסביב"), רק הבעיה היא שהיא לא מצליחה לפדל כי היא נמוכה מדי.........
    אז רק תוודאי שהיא מגיעה לרצפה ומצליחה לפדל - וזה יהיה לך לטווח ארוך והן גם באמת יותר יציבות וחזקות מכל הפלסטיקים האחרים.....

http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • לנו יש את התלת אופן שאת מדברת עליו. זה עם הידיות. וזה באמת מתאים לגיל קטן יותר. לא נשאר לה הרבה עד שהיא תפסיק להשתמש בו, חבל על הקסף לתקופה כה קצרה.
    יש לנו גם תלת אופן רגיל, קיבלנו ירושה. והיא יותר ויותר מתעניינת דווקא בו. למרות שעוד לא יודעת לדווש, אבל מנסה ולרוב נוסעת בו כמו בבימבה, עם הרגליים.

יש אפשרות לחבר לו ביינתיים איזה מקל מאחורה כדי לשלוט עליו מלמעלה.

אבל עדיף כבר תלת אופן רגיל.

• אני בעד תלת אופן רגיל ולתקוע מקל של מטאטא מאחורה

• הרכאתי לבעלי איזו תמונה שמצאתי והוא אומר שבלי ידית לא בא בחשבון הוא ממש מפחד עליה.
    תאמת לדעתי גם עדיף השני הקטן יותר שגם נכנס לאוטו ביותר קלות
    אני לא קניתי את הגדול בגיל שנה כי לאוטו זה לא נכנס וכמה כבר יורדים ליד הבית, ליד הבית שלנו אין הרבה מה לעשות ובסוף שבוע תמיד נוסעים לפה ולשם ולפעמים סתם להסתובב ואם היה נכנס באוטו זה סבבה

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה