סקר בקבוקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטן שלי סרבן בקבוקים, ניסתי הכל, עכשיו קניתי לו בקבוקי נוק, כי ראיתי מבצע בסופר פראם של 1+1 ומישהי גם המליצה לי עליו.
    הוא בן 4 חודשים וכבר פיתח מידת עקשנות, מאז שהפסקתי להניק אותו, הבנתי שנוק מדמה הנקה בצורנ מקסימילית. אתן מכירות? יש לכן המלצות?

אוהבת אותך קטן שלי....
9 תגובות
עמוד 1
  • תאמתי שלא הנקתי נסי
    cvmkjv

אור של חיי
  • שילב או טומי טיפי או מאמ
    הפטמה שלהם דומה לפטמת אם (של שילב וטומי טיפי)
    ובהתחלה תביאי לו חלב שאוב בבקבוק

בהצלחה
    [/url
  • אני מניקה הנקה מלאה,
    והתחלתי לעבוד לפני שבועיים,
    רותם לוקחת חלב שאוב בבקבוק של טומי טיפי,
    ועכשיו קניתי גם את הנוק, והוא גם טוב....

שיהיה בהצלחה!!!!

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • אנחנו משתמשים ב-נוק לקטנה שלי. מקללת כל יום את הבחירה
  • מאמ
  • אני ממליצה בחום על מאמ.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • קודם ממליצה לך לקרוא את זה:
    http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=317&a=19872&c=7491&sc=0&ssc=0

שנית מאוד מאוד ממליצה על נוק הוא היחיד שהציל אותי,גם הרעיון בחור מעל בפיטמה מאוד נכון הגיונית לפירוק האוכל על ידי האינזימים עם שנפגש לארוך המציצה עם הרוק.

קניתי MAM היה זוועה יצא לה המון היא נחנקה בשלב הכי קטן גם באוונט וכך גם בי פרי, לנוק יש פיטמה מיוחדת שמגיע בנפרד מהבקבוקים רשום שם מידה S על הבקבוקים הראשונים רשום M שימי לב. היא יונקת יפה מהם בלי להחנק וגם הקושי וההתרחבות של הפיטמה חשובים למי שמניקה.

נסי גם ממש את כל מה שרשום במאמר שווה
  • טומי טיפי ממליצה בחוווווווווום

• אני השתמשתי כל הזמן במאמ עד היום אבל שקד היתה פולטת מלא ולי לא נפל האסימון שצריך לנסות אחר וזהו.
    אני יודעת שטומי טיפי באמת מאוד קרוב לצורה של השד רק קחי בחשבון שהם דיי יקרים

המסנג'ר שלי: [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה