היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמה זמן לקח מהרגע שהורדתן חתול ועד שהבין איפה צריך לעשות ומה?
ביום חמישי הורדנו חיתול, וגילינו ממטרה מהלכת
7 תגובות
עמוד 1
אנחנו התחלנו את הגמילה בגיל שנתיים + 3 חודשים ואמרנו "ביי ביי" באופן סופי בגיל שנתיים + 4 חודשים וזה היה קשההההההההה במיוחד עם הקקי.
בהצלחה לאדיר
תודה מתוקה
תודה מתוקה
היי מאמי אנחנו נגמלנו בגיל שנתיים ושבע וגם אני חשבתי שהוא לא ממש מוכן אבל זה ימים חמים עכשיו ויאלה.
גם אצלי הוא פספס בהתחלה והיה לי לא קל בכ"ז עם עוד ילדים בבית ויניב שלא ממש עזר ואמר יאלה תחזירי לו הוא לא מוכן עדיין
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
יקירתי , גם ירין היה ממטרה במשך כמה ימים ואחרי זה זה השתפר פלאים . אחרי שבוע גג הוא כבר שלט לגמרי בפיפי . קקי זה כבר סיפור אחר. בכל אופן יריני כבר 5 חודשים עם טיטול רק בלילה
היי, ראיתי כתבה שלי מאוד עזרה. אולי היא תעזור לך...כתבה
לפי מה שאני ודעת מחברה שסיפרה לי גם שגמלה בשנתיים + 5 היו בהתחלה המון פיספוסים ואמרו לה להביא לגן אפילו 6 חליפות ליום אבל תוך כמה ימים ספורים זה דיי הסתדר כמובן שמחוץ לבית או לפני שיוצאים צריך לוודא שעושים