היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף אני ממש חולה מקוררת מנוזלת כואב לי הראש ברמות קשות וכל הגוףףף....ואי אפשר לקחת שום טיפול אני שבוע 11 זה לא מסוכן לעובריקו שלי??
6 תגובות
עמוד 1
אקמול להרגשה קצת יותר נורמלית אפשר לקחת וגם כדורי סטרפסילס ובאף כדאי לשים ספריי או טיפות של מיי מלח שניתן לקנות בכל בית מרקחת ללא מרשם רופא. תרגישי טוב
את יכולה לקחת אקמול, תרגישי טוב
דנהל'ה...בוקר טוב.... באמת מבאס להיות חולה בהריון אבל מקווה שיעבור לך במהרה... לגבי העובריקו- אין לך מה לדאוג... הוא לא מרגיש את זה... החלמה מהירה מהירה...
זו בעיה לקחת תרופה בהריון אני מציעה לך לגשת לרופא המשפחה שלך ולהיבדק אולי ימצאו לך תרופה שאת כן יכולה להשתמש בה שאת בהריון תרגישי טוב
קודם כל תרגישי טוב אני יכולה לספר לך שלי הייתה דלקת שקדים לפני שבועיים וטופלתי באנטיביוטיקה שלא מסכנת את העובר.
אם כואב לך מאוד הראש- את יכולה לקחת אקמול ותרופת סבתא הכי טובה לנזלת להכין לבד מי מלח בבית לייבוש האף.