משהו שקרה לי לפני חצי שעה ועכשיו אני מודאגת - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ירדתי עם ליאל במדרגות ללכת לגן. סחבתי את האופניים שלו והוא ירד אחרי במדרגות. וכנראה הוא מעד ונפל והתגלגל במדרגות. למזלי זה היה כבר ממש 3 מדרגות אחרונות. הוא התגלגל אבל לא קיבל מכה בראש הוא פשט נחת על הרצפה והשטפשף לו מסביב לעין ליד הגבה ומתחת לעין קצת. הוא נבהל והתחיל לבכות. הרגעתי אותו והמשכנו בדרך לגן. זה ממש 5 דקות מהבית. בגן ראו את זת הפצע שטפו לו ושמו לו פולידין. אבל אני מודאגת. אולי לא הייתי צריכה לקחת אותו לגן וללכת לרופא? אחרי הנפילה הוא ההתנהג כרגיל אבל אני עדיין פוחדת שחלילה קיבל זעזוע. אולי כדאי ללכת לקחת אותו הבית הולקבוע תור לרופא?
אני נוטה להיות יותר רגועה בעניינים כאלה.. פעם הודיה נפלה מגובה ואני הייתי רגועה כי היא התנהגה כרגיל.. שיחקה, אכלה ולא הראתה סימנים מחשידים.. אבל בגן המטפלת היתה היסטרית שאני אקח אותה לרופא.. הלכנו לרופא, הוא אמר שהכל בסדר ואפשר ללכת לגן.
אני לא חושבת שעל שיפשוף בגבה צריך ללכת לרופא.. במיוחד אם הוא התנהג נורמלי אח"כ.. את מכירה אותו הכי טוב והיית רואה אם משהו חריג קורה לו.. נשמע שבגן הם מטפלות בו כראוי!
אם הוא היה עירני אחרי המכה ולא מנומנם כזה אז נראה לי בסדר. בטח הוא כבר שכח את זה... אני בטוחה שאם המצב יהיה אחר יתקשרו אלייך מהגן. אם את לא רגועה תקבעי תור לכל מקרה... שירגיש טוב