האם יש כאן מישהי שגרה בגדרה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

11 תגובות
עמוד 1
  • טלי
  • טלי כהן?
  • טלי כהן גרה בגדרה..
    אני גרתי שם שנתיים לפני החתונה, ויש לי שם עוד קשרים..
    אולי אני יכולה לעזור לך?

אין שום ייאוש..
  • אכן היא

• אכן כן

• היי מותק
  • תודה על התשובה המהירה

• תראי, גדרה די מחולקת לגדרה הישנה והחדשה..
    גדרה החדשה מאוד מאוד התפתחה בשנים האחרונות, נבנו שם שכונות של בתים ממש יפים..
    זה כמעט עולם אחר מגדרה הישנה..
    נכון טלי?
    את גרה בחדשה.. לא?
    בכל האיזורים של גדרה באמת יש מלא ילדים! יש שם 3 בתי ספר יסודיים (אם לא בנו חדש מאז שעזבתי..)
    ו- 2 תיכונים!
    לכן מוזר שלא ראית.. איפה הסתובבת?

מבחינת דתיים- אני לא יודעת מה קורה באיזור החדש אבל אני יודעת שיש דתיים בגדרה,
    יש שם גרעין תורני פעיל מאוד..
    הבעיה היא שאני חושבת שהבי"ס הדתי היסודי שם הוא לא משהו..
    הגרעין התורני פועל שם ואולי היה שינוי לטובה בבי"ס..

אין שום ייאוש..
  • אין ספק שהאוכלוסיה החילונית היא סופר מצויינת! באמת אנשים על רמה! רואים שהמקום משך אוכלוסיה טובה מאוד! מה גם שיש שם פרוייקטים צבאיים כך שבעלי הרגיש כמו בעבודה...פגש שם הרבה אנשים מוכרים...

הבעיה היא שאני מפחדת שלא נשתלב כי אנחנו שונים. אני לא רוצה שהילדים שלי יהיו אאוטסיידרים... חוצמזה חשובה לי אווירה של שבת, שיהיה בית כנסת מתאים, להזמין חברים לקידוש... בשביל זה לא צריך "גרעין תורני", מספיק כמה משפחות נחמדות. מבחינת חינוך אפשר לשלוח ליד בנימין, יש שם מוסדות מתאימים. השאלה אם לא אתאכזב.

אוף. כל כך מתלבטת. מה אתן אומרות לאור מה שכתבתי?
  • אני גרה בגדרה החדשה ובשכונה הצבאית ליתר דיוק.
    אכן גדרה מחולקת לשניים לחדשה ולישנה, למרות שגם בגדרה הישנה כמו "הגבעה" ישנם
    וילות מעולות והאיזור שקט ונחשב לאיזור מצויין.

לגבי איזורים הוא נחשב לאיזור הכי "ישן" בגדרה החדשה אבל מקום טוב.
    את מ.אביב אני לא מכירה.
  • תיזהרי ... שלא נדפוק לך בדלת כל שבת כי לא יהיה לנו אף אחד אחר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה