צריכה ייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום

אני סובלת מכאבי בטן תחתונה לאחר אוננות ולאחר שאני מגיע לאורגזמה.
    בבדיקה אצל הרופא נמצא הכל תקין הן השחלות והן הרחם.
    נבדקתי אצל שני רופאים ואחד הרופאים חושד שאולי נידבקתי בכלימידיה ולפי מה שהבנתי שזה מועבר דרך יחסי מין ומאחר ורק לא מזמן התחלנו עם בעלי לחיות ללא קונדום החלו אצלי הכאבים ולכן אני חושבת שנידבקתי מבעלי.

1. לאיזה רופא צריך לפנות בעלי על מנת לבדוק האם גם לו יש כלימידיה? והייתי רוצה שיבדוק בכללי אם אין שום דבר נוסף כדי שלא אדבק למי עליו לפנות על מנת לבצע בדיקות?

2.הרופא נתן לי תרופות בשם DOXYLIN 100 לטיפול בכלימידיה האם התרופה הזו פוגעת בפוריות?

3. הרופא שלח אותי לבצע בדיקות הורמונליות ביום 3-5 למחזור ואני אמורה מחר או מחרתיים לעשות בדיקת דם. האם DOXYLIN 100 יכול להשפיע על תוצאות דם או שעליי להתחיל לקבל את הטיפול עם דוקסלין אחרי שאעבור את בדיקת הדם?

4. שאלה בנושא קצת אחר שני רופאים בדקו אותי ואחד טוען שיש לי שחלות פוליציסטיות ואחר טוען שאין לי שחלות פוליציסטיות ושגודל השחלות לא מתאים לתאור זה. איך יכול להיות דבר כזה? איך אוכל לדעת מי מהרופאים טועה? והאם יתכן שרופא אחד יראה שחלות פוליציסטיות והשני לא?

תודה מראש,

וסליחה על המון שאלות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    1. רופא אורולוג או רופא משפחה
    2. לא
    3. אין השפעה
    4. אם המחזור שלך סדיר , אין לזה חשיבות

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה