שלום ד"ר ישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה
    יש לי ילדה בת שנה וחצי ובהריון איתה, ממש בהתחלה בעלי עשה בדיקת זרע ויצא לו התוצאות הבאות:

INTERVAL eJac-analy. 60 minute
    SEMEN APPEARANCE NORMAL NORMAL
    LIQUEFACTION NORMAL NORMAL
    CONSISTENCY NORMAL NORMAL
    SEMEN PH 7.7
    SEMEN VOLUME 3.0 ml
    CONCENTRATION 30.0 mill/ml
    RAPID PROGRES MOTILI 8 %
    SLUGGISH PROGRESSIVE 7 %
    NONPROGRES MOTILITY 43 % 43
    MORPHO ABNORMAL 94 %
    SEMEN WBC 0.00 mill/ml
    ROUND CELLS 2.00 mill/ml

הרופא אז אמר שיכול להיות קושי בכניסה להריון טבעי, אך בהריון הראשון נקלטתי בחודש הראשון. כרגע אנחנו רוצים לנסות שוב אני רוצה לדעת מה הסיכויים ואם בכלל זה אומר משהו, כי הרי בפעם הקודמת זה לא השפיע
    אודה לתשובתך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    הנפח של הזרע והריכוז שלו תקינים. לעומת זאת אחוז התנועה נמוך ואחוז הזרעים הפתולוגיים גבוה. הסיכוי להריון נמוך מהסיכוי הרגיל. העובדה שהריתם במהירות בפעם הקודמת לא משנה את העובדה הזאת. אתם יכולים כמובן לקצוב לעצמכם תקופה שבה תנסו להרות ללא עזרה

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה