היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה שיותר מעצבן הוא שכתוב- שרוב הבקשות נענו בחיוב!!!
כל כך מרגיז.. מכירה כל כך הרבה רווקות שחוזרות לעבודה אחרי ערב בילויים מתות מעייפות, וגברים שיודעים שנשארים מאוחר ולכן לא יעילים ביום העבודה, אבל את זה אף אחד לא יזקוף לחובתם... זה לגיטימי. הכי חשוב מי מכבה את האור
מאחר ולא מפטרים את הנשים כי הן בהריון אלא כי העסק נקלע למצב קשה זה נראה לי לגיטימי. הרי לא כל הבקשות מאושרות. מעסיקים יודעים שבהריון לא מפטרים. נראה שמעסיקים מגישים בקשה לתמ"ת רק במקרה של אין ברירה אחרת. אני בהחלט מקווה שכך הוא. אבל אם אין איך וממה לשלם משכורות - אז מה עוד אפשר לעשות? זה לא הכל שחור ולבן. יש גם נשים (מעטות, אבל יש) שמרגע כניסתן להריון עושות כלום כי אי אפשר לפטר אותן...
חוצפה גדולה
ענבר - לא משנה איך מסתכלים על זה - זה גועל נפש.
גם אם מעסיק נקלע לקשיים - אם זו היתה אחותו - הוא לא היה מגיש בקשה לפטר אותה, הלא כן?
בכלל המדינה שלנו לא מעודדת ילודה ,אני מחפשת עבודה במשרת אם ופשוט לא מוצאת כל העבודות הן מ-8-17 ואין מצב שאני אוכל לעבוד בשעות כאלה !!!! אני מתה לעבוד ופשוט לא מוצאת ,התקבלתי כבר לכמה מקומות וכולם רוצים עד 17-18 בערב ואין גמישות מבחינת השעות ,אני כבר אובדת עיצות!!!! וכל הזמן יש כתבות שכביכול המדינה מעודדת אמהות לצאת לעבוד אבל איך בדיוק ??? צהרון עולה 1000 ש"ח וגן עוד 2300 ש"ח ואם אני צריכה עוד לשלם על בייביסיטר בנוסף כי הגן והצהרון עד 16 אז למה לעבוד????? ואז להגיע הבייתה ב-18-19 אז מה נשאר לי עם הבנות שעה -שעתיים וזהו??? פשוט מבאס!!!
זה בעיה היום
אבל עם עסק לא מרויח ונקלע לקשיים כלכלים וצריך לצמצם בעובדים אז אין ברירה אני בטוחה שמעסיקים לא רצים וממהרים לפטר נשים או נשים בהריון או כל עובד אם הוא טוב לעסק שלו אבל אם אין ברירה אז אין ברירה אין מה לעשות ואורטל אני חושבת שמישהו שיודע לנהל עסק כמו שצריך וליודע איך להוציא משכורות כמו שצריך ידע גם לדאוג לזה שאחותו תקבל פחות משרה או לא תעבוד על מנת שהעסק יצליח --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי