שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, אני מרגישה כמו "טירונית" אבל אני צריכה עזרה בחישוב...
    אם ב- 23/2 היה ביוץ טבעי (אחרי אובטרל)- שלא כלל החזרת עוברים, (רק קיום יחסים), עד מתי לכל המאוחר עלול להגיע המחזור???
    תודה....

שהחלום של כולנו יתגשם
4 תגובות
עמוד 1
  • לפי חישוב של 14 ימים שעשיתי ולקחתי קצת ספייר בגלל האוביטרל. ....
    ב 10/11.03 את יכולה לעשות בטא אם את לא מקבלת... אם המחזור שלך סדיר של 28 ימים כמובן.
    אני אישית מחכה שבוע לאחר האיחור.

הלוואי הלוואי הלוואי שתעופי מפה כבר
  • אחחחחחחח אמן ואמן...
    מאמי לקחת "קצת" ספייר?... זה לא הרבה?..... זה אומר עד יום חמישי... הביוץ היה ביום שלישי... עשיתי את הזריקה ביום ראשון...
    האמת שאני ממש מפחדת לקוות אבל משהו שונה...
    פעם אמרו לי שעם האוביטרל, ובגלל שהכל מדוייק מבחינת הביוץ אז המחזור אמור להגיע עד 14 ימים אחרי... שמעת משהו כזה?
    מאמי את לא יודעת איך אני רוצה לעוף אני מוכנה אפילו להיבעט מכאן...

שהחלום של כולנו יתגשם
  • הי מאמי,
    דווקא בגלל האוביטרל לפעמים יש איחור במחזור. הוא גם הרבה פעמים נותן תשובה מטעה חיובית לגבי הריון אם עושים את הבדיקה מוקדם מידיי.

תעדכני אותי כשאת עושה. שגם אני יהייה קצת במתח.......
  • שני יקירתי הייתי מאוד רוצה לכתוב תגובה אחרת.... אבל לצערי המחזור כבר הופיע אתמול.... לא יודעת איך או למה אבל כבר התרגלתי לאכזבה כך שזה לא שבר אותי... אז בינתיים אני מחכה להתחיל טיפול - אחרי החג...במקביל ככל הנראה אנחנו נתחיל לבדוק אפשרויות של אימוץ או פונדקאות...אני בקושי מצליחה לכתוב את זה אבל כנראה שאין ברירה...
    תודה על התמיכה - את מקסימה!!
    שהחלום של כולנו יתגשם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה