חייבת עידוד וחיבוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, כבר כמה ימים משהו מוזר עובר עליי, כנראה שזה הורמונים, אולי...
    מצבי רוח מזה חוגגים, אני יכולה פתאום בלי סיבה מיוחדת להתחיל לבכות או להיות עצובה או לא יודעת בדיכי כזה, אחר כך להיות מאושרת מזה שאני רואה את הנסיכה שלי ואחר כך שוב עצובה... מה זה?
    התחלתי להתעצבן כאשר מגיע הלילה (ומה בסך הכל היא פחות משבוע בבית), ישר חושבת שיהיה לילה קשה ולבן, והכל... וכואב לי בחזה (פטמות, אני שמה את המשחה ועדיין כואב לי)...
    כולי כזה מתסוכלת ובבאסה ואין לי מושג ממה....... יש לי אוצר מדהים בידיים, הכל ברוך השם בסדר ואני מצליחה להכנס לסרטים ולדיכי, מה עובר עליי? מה נסגר איתי?
    אוף הלוואי שזה יחלוף מהררררררררררררררררררררר, זה ממש באסה להרגיש ככה... רוצה להנות מהנסיכה שלי... לא רוצה שהזמן יטוס ושיהא תגדל מהר, לא רוצה ולא רוצה :)
    בקיצור.. מקווה שיעבור לי וממש ממש אבל ממש מהר
    "כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא" : לינויוש, אני מאוהבת בךךךךךך
10 תגובות
עמוד 1

• אלו רגשות טבעיים לחלוטין. הרבה בנות מרגישות ככה אחרי הלידה וזה נורא חשוב שאת מדברת על זה ומרגישה בנוח לפתוח את זה.
    אני יכולה לנחם אותך שמשכב לידה הוא לא סתם שישה שבועות.
    ההתחלה היא קשה להרבה בנות.
    עם הזמן דברים נכנסים לשיגרה, את כבר יודעת "לקרא" את התינוקת יותר טוב והיא אותך, ולכן ישנה יותר ומתוסכלת פחות.
    וגם אם לא- תמיד יש בהמשך מקום לפנות לקבלת תמיכה חיצונית- מקצועית יותר או פחות..
    אבל בשלב שאת נמצאת בו כרגע זה מאד מאד טבעי ושכיח. קחי אויר, השתמשי בתמיכה של הבעלול/הסבתא/חברה מנוסה וזה יעבור.
  • קודם כל, עדיין לא יצא לי לברך אותך - אז המון מזל טוב להולדת הנסיכה
  • ממש תודה

• תודה
  • היי, כמו שכבר כתבו לפניי- אני חושבת שחשוב שתדעי שזה נורמאלי לחלוטין,
    ההורמונים מהלידה עוד משפיעים עלייך, באמת יש קטעים של מצבי רוח, עצבים שברורים לחלוטין,
    וחוסר שעות שינה מטורף..
    עד שהכל יתאזן והגוף יתרגל לשעות השינה המועטות יש לי כמה עצות בשבילך-

-תני לעצמך זמן, אל תיהי קשה עם עצמך, אל תרגישי רע עם עצמך שבא לך לבכות!!

-קחי המון עזרה, כל מי שמציע עזרה בד"כ יודע כמה זה קשה בהתחלה...
    אם זה בעל, אמא או סתם שכנה.. אפילו עזרה בקיפול כביסה או הכנת אוכל.
    והכי חשוב- עזרה בהנקה, תזמיני אלייך או שתלכי ליועצת הנקה, הן בד"כ עושות עוזרות ממש, ואם יש
    לך פצעים וכאבים אז כנראה שהתפיסה של המתוקית לא כ"כ נכונה..
    בגע שלא יכאב לך- זה כבר יעשה את הכל יותר קל!
  • מוכר מוכר מוכרררררר
    המסנג'ר שלי: [email protected]

• זה שכיח אחרי לידה, תרגישי טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה