סקר - איך גומלים מחיתולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מוכנה להתחיל גמילה עם יותם
15 תגובות
עמוד 1
  • גם הבן שלי בגיל הבן שלך ואני גם רוצה לגמול אני אשמח לתשובות

..]

[.]

[.

• אני גם מתכננת להתחיל גמילה עם יונתן (בפסח) אז אני אשמח לשמוע מה יש לבנות להגיד

• אני אמרתי שאחכה שיתחמם קצת המזג אוויר, החלטתי להתחיל לפני שבוע כשהגננות כבר חודשיים אומרות לי שהוא "מקנא" בשאר הילדים ומוכן לגמילה.

איך יודעים שהילד מוכן?
    הוא מבדיל בין פיפי / קקי, מודיע כשעשה / רוצה,
    אני הוספתי עוד 2 קריטריונים לגבי הגמילה של אדיר (אינדווידואלי כמובן): יודע להוריד לבד מכנסיים, יש לו סדר יום קבוע של קימה / אכילה / שינה.

מה עדיף? ישבנון או סיר?
    יש לנו שניהם - בישבנון כואב לו הטוסיק, לא נוח לו. בסיר יותר קל לו וגם לי קל יותר לרוץ אליו עם הסיר מאשר איתו אל האסלה

• לתי הגיל המתאים הוא בין גיל שנתיים לשלוש להתחיל עם הגמילה
    חוץ ממקרים שהילד ממש רוצה

בהתחלה מורידים את החיתול ומכירים לילד את הישבנון או הסיר הוא כבר יבחר
    במקרה שלי לינוי העדיפה את הישבנון שזה "כמו הגדולים"
    מסבירים ליד שמעכשיו עושים פיפי רק בשירותים ולא בתחתונים
    ומכינים המון תחתוים ומכנסים וגרביים

בימים הראשונים בורח יותר אחרי זה הילד מתרגל
    ילד מוכן הוא בדרך כלל לדעתי ילד שמבקש פיפי וקקי שחשוב לו להיות יבש וכשבורח לו פיפי זה מפריע לו
    ילד שמדבר הרבה יותר קל לגמול אותו
    ילד בשל זה עניין אישי כל ילד בשל בגיל אחר

ברור שהרבה יותר קל לגמול אם יש עוד ילד או שניים שנגמלים בגן בו זמנית אז הם רצים יחד לשירותים וזה הרבה יותר נחמד
    והכי חשוב זה לקנות כל מיני פרסים קטנים מדבקות והפתעות קטנות בעיקר בהתחלה וכשיוצא לו בשירותים לחבק לנשק להגיד כל הכבוד ולתת מדבקה כך המוטיבציה של הילד עולה ואם בורח להגיד לא נורא לא לצעוק לא לכעוס זה תהליך

ללינוי לקח 4 ימים והיא נגמלה גמלתי אותה בגיל שנתיים ושלושה חודשים לא הרגשתי שהיא מוכנה לפני היה קצת קשה בגלל שהחורף היה בעיצומו
    ברור שבקיץ קל יותר
    [center]
    [url=http://www.glitterfly.com]
  • אצלנו זה לא התחיל בקטע שטל ביקש קקי או פיפי
    פשוט לפני 3 שבועות שהיה שבוע ממש חמים
    אמרתי לגננת שיאלה הגיע הזמן להתחיל, גם חם
    ואם נחכה לטולי, מצידו עד גיל 4 להיות עם טיטול
    מה אכפת לו שאני מחליפה לו

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • התהליך שונה בין כל ילד ואני לא חושבת שה"שיטה" שלי תתאים לכל אחת...
    אני נילחצתי כי הוא כבר בן 3 ושנה הבאה בגן עיריה וכל הזמן אמרו לי שכשהוא יהיה מוכן הוא יגיד וניסינו בכל הדרכים ולא הלך ובאמת יום אחד הוא קם ורצה תחתונים ומאז הוא עם תחתונים.
    מה ניסינו:
    ניסינו קלטות ושירים.
    ניסיתי לתת לו שוקולד כל פעם שהוא עושה פיפי וזה לא הלך כי כל היום הוא בכה לי שהוא רוצה עוד אחד ועוד אחד
    הכי עזר לנו זה לקנות לו תחתונים של דייגו (באמריקה קנינו) או משהו שהוא ממש ממש אוהב אבל אז בבוקר לוקח לנו שעה עד שהוא בוחר איזה תחתונים ללבוש
    הרבה עידוד והתפעלות גם אם עברו שבועיים (לפעמים אני אומרת לבעלי "תתפעל" )
    חשוב מאוד לא לכעוס או להתעצבן כשהוא מפספס וממש לא לדבר על זה (כמו שאומרים: להתקדם)
    אני מעדיפה ישבנון כי עד שהצלחנו לשכנע אותו להוריד חיתול אני לא רואה אותי מנסה ללמד אותו לעשות באסלה במקום בסיר (זה עוד שלב מבחינתי והעדפתי לדלג עליו).
    יש ימים שבבוקר הוא קם ורוצה חיתול ואז מנסים לדבר אל ליבו וחמש דקות לפני שכבר צריך לצאת ואנחנו ממש על קוצים הוא מחליט שהוא רוצה תחתונים
    בבית הוא עושה בישיבה ובגן בעמידה ובחוץ בעמידה

מה שבטוח אני שמחה שיש לי בן (פחות עבודה כשנמצאים בחוץ)

• ..]

[.]

[.

• פופה אני יתן לך טיפ בקשר לזה-
    כל פעם שאת רואה שהוא עושה קקי או עומד בפוזה של פיפי תגידי לי אתה עושה פיפי?
    אתה עושה קקי?כל הכבוד!
    תני לו מודעות למה שהוא עושה ותעזרי לו להבדיל..
    לאט לאט תיראי שהוא כבר יגיד לבד..
    את יכולה גם כשאת מחליפה לו טיטול לומר לו תראה עשית פיפי /קקי
    בהצלחה

• תודה
  • אני גם רוצה להתחיל לגמול אותו בפסח וכבר עכשיו אנחנו "מטפטפים" לו לראש... הוא מודיע כשהוא עושה פיפי והרבה פעמים אם אנחנו קרובים לשירותים אני מספיקה להגיע איתו... בינתיים הוא עומד על שרפרף ועושה או בסיר למרות שבדר"כ לא יוצא לו
  • טוב אצלנו זה סיפור עגום אין שום התקדמות, להפך, כל הזמן הוא יותר ויותר אנטי

• תיקון קטן הדס
  • חי חי נוגה, הרגת אותי
    לא הבנת אותי בכלל...
    יותם הוא ילד נבון בכל מצב!! הוא נולד ככה!
  • לדעתי זה די אינדיווידואלי אבל כמה כללים שחייבים לקיים :
    1. אם מורידים אז מורדים סופי (לפחות ביום ) , לא ניתן לעשות את זה בהדרגה , כדי ישר להתחיל עם תחתונים רגילים (לקנות פשוט סטוקים וזה ).
    2. בלי שותוף פעולה של בגן או מטפלת לא תהיה שום התקדמות .
    3. אם ילד אנטי אז "לרדת" מעניין ולתת לו זמן מנוכה בלי "לטפטף לו את הנושא .
    ככה היה לי עם גמילה של קקי , פיפי תוך 6 ימים שלטנו , קקי פשות פחד ועושה בתחתונים . היתי מה זה מתוסגלת ואז הפסקתי לנג'ס לו . לפני קקי היה מבקש טיטול והיה עושה בשקט ואז מחליפים . כעבור איזה 10 ימים שלא דיברנו על נושא ... הוא בא וביקש לעשות קקי בשירותית ... התישב וקם , שוב ניסה בסוף הצליח לנו פעם אחד לתמיד .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני יודעת שדנדוש עדין לא מוכנה אבל אתמול הושבתי אותה על סיר והיא התלהבה מזה ואומנם שהיא עושה קאקי למשל היא כן אומרת קאקי וסוגרת את האף או שאנחנו רואים שהיא עושה מתאמצת קצת אנחנו שואלים אותה את עושה קאקי? היא אומרת כן לפעמים בוכה כי כואב לה (היא מקבלת ברזל וזה מקשה) טשטב סטגרת את האף לגבי פיפי עדין לא מבדילה ולא מודעת אז נחכה לשנה הבאה לגמילה קבוצתית לא יקרה כלום

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה