ממש התעצבנתי עכישו!!!!! (ענייני גן.. איך זה אצלכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התקשרתי לגן לשאול מה שלום תאיר.....
20 תגובות
עמוד 1

• לגבי הגומיה אין לך הרבה מה לעשות אלא אם תעירי פעם פעמיים אולי הן יבינו את הקטע או שתבקשי שכאשר משכיבים אותה לישון לשים את הגומיה בתיק ואז הן לא יוכלו להגיד כלום
  • אני אגיד לך
    היה איזה יום אחד שהיה בבוקר שמש ואחר כך ירד גשם והם הוציאו את הילדים החוצה אני לא צריכה להגיד לך איך חזר המכנס של שחר
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בקשר למזג אוויר
    ממש נעים אצלנו " נצרת" לא יודעת אך אצלכן
    במזג אוויר כמו היום אני בעד לצאת חוצה
    מסכינים הילדים בחורף כל הזמן בתוך הגן

..]

[.]

[.

• בקשר לחצר אני לא מסכימה אתך
    לדעתי מזג אויר בסדר גמור
    להיות בחוץ .

בקשר לגומיה באמת מעצבן שיורידו וישימו במגירה שלה או בתיק
    קרן

• אצלנו הם גם בחוץ.......אמנם לא הרבה זמן, אבל הם אוהבים
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • נראה לי שאת צודקת המזג אוויר לא כל כך
    נעים שייצאו בחוץ...(אצלנו הם היו בתוך הגן ששמתי אותה בבוקר)

בקשר לגומייה....
  • בננות אין לי בעיה יצאו כשחם.....
    אני לא יודעת איך אצלכם היום - אצלנו בחו"ל ( בכרמיאל ) הכל חול!!!!!!!!
    יש אובך נוראי!!! לזה אני מתכוונת
  • לא הייתי עושה עניין מזה שהוציאו אותם..עד שסוף סוף יש יום חם שאפשר לצאת למה לא...לא יודעת מה עם האובך אבל אני מתכוונת לעשות לעידן טיולון היום

• אדיר לא מרגיש טוב - אז התקשרתי לגן וביקשתי שלא יוציאו אותו היום לחצר אלא שיצטרף לקבוצה השניה לג'ימבורי (בתוך הגן). הגננת הסכימה

• לגי האובך והמזג תזרמי
    ולגבי הגומייה גם אין מה לעשות אצלינו לא מורידים בשינה את הקוקו למזלי אבל מי שמורידה זו שקד וזרקת לא יודעת איפה וכל פעם היא מגיעה עם גומיה חדשה שלא אני שמתי לה והמטפלת אומרת לה שיש לה מלא סיכות וגומיות בבית וזו לא בעייה קיצר מה עשיתי הלכתי לביוטי קר יש כמעט בכל קניון זה כל מיני מוצרי קוסמטיקה במחירים מאוד מצחיקים וקניתי 2 חבילות שנראה לי יש איזה 50 בכל אחת וכל אחת עולה מלא
  • ממש מתחברת לשתי הנושאים שכתבת,
    גם אני כועסת כשמוציאים במזג אוויר כזה,
    אחר כך הילד חוזר תשוש וממש מסכן, או כשמוציאים כשקר הוא חוזר כולו מנוזל.
    לגבי הגומייה, עדיין אין לנו ילדה בגן, אבל נושא הביגוד תמיד מרתיח אותי. יום אחד ראיתי ילד לובש את החולצה של הבן שלי, שאני ממש אוהבת ושהיא חלק מסט מהמם. כשראיתי שאחרי יומיים החולצה לא חוזרת, אמרתי לגננת להגיד להורים שיחזירו. עד היום לא קיבלתי את החולצה, וההורים טענו שלא הגיעה שום חולצה אליהם.... ממש מכעיס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • את כל יום מתקשרת לבדוק מה איתה?
    או שהיא לא מרגיש טוב או משהו?

בקשר לחצר- אני ממש מבינה אותך..
    אני רק חושבת כל היום על הסיכוי ששילה יחזור עם קוצר נשימה הביתה..
  • בייבי בום....

לגבי הבגדים זה ממש מעצבן!!!!!
    בקיץ שעבר שלחתי לתאיר חליפת החלפה חדשה עם תווית!!!!!!!!!
    לא רק שהיא לא לבשה את זה כי לא היה צורך להחליף לה אלא גם שזה מעולם לא חזר הביתה!!!!!

עברה כבר שנה מאז ואני עדיין כל הזמן שואלת את הגננת מה עם החליפה והיא טוענת שאף אחד לא החזירלה !!!!

בטח שלא יחזירו חליפה חדשה מהמהמת!!!!!!!!!
    הורים חצופים, אני גם כשמגיע משהו שהוא לא שלי אני אפילו מכבסת ומחזירה נקי ומבושם להורים המתאימים!!!!!

• גם לי יש את השריטה הזאת להחזיר מכובס ומובשם לגן
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• בקשר למזג האויר - התקשרתי לגן רק כדי לבקש להקפיד על שתייה מרובה, חשבתי לבקש שלא תצא (אם הייתי מבקשת היו משאירים אותה בפנים) אבל היא כ"כ נהנית בחוץ.
    חוץ מזה הרוחות התחילו אצלנו רק בסביבות 12 ואז זה כבר היה מוגזם שמעין תהיה יותר מידיי זמן בחוץ, אפילו הלכתי לקחת אותה עם הרכב (10 דק' הליכה...).
    בקשר לגומיות - גם מעין כמעט תמיד מורידה (אם היא מוכנה שאאסוף לה את השיער) והגומיות לאחוזרות, מאחר ואני קונה בשוק מלא ב2 ש"ח זה לא ממש מזיז לי.
    אבל אם מפריעה לך שהשיער לא אסוף את יכולה לנסות לבקש שיורידו לה לפני שהיא נשכבת לישון (לפני שהיא מורידה לעצמה) ולשים כמה בגן כדי שיאספו לה כשהיא מתעוררת

• לגבי הגומיה סורי לא יודעת
  • את מתקשרת כל יום לשם???

• נוגע
  • לגבי האובך, אני מאלה שלא שומעות חדשות אז לא ידעתי שיש אובך ובכל זאת יצאתי עם מוריה לסיבוב קניות.... אם אמרת להן את דעתך, אני חושבת שזה מספיק.
    לגבי הגומיות - למה שלא תקחי סלסלה (או קופסא) ותרשמי עליה: הסלסלה של תאיר, ושם תשימי לה את הגומיות שלה ותדריכי את המטפלות שאם הן מורידות לה גומיות שישר ישימו שם! שנה שעברה הייתי שולחת את מוריה עם שתי קוקיות והייתה חוזרת עם אחת (כמובן שלא שלה....) אין מה לעשות, קשה להן עם כל הדברים הקטנים האלה שמסתובבים בגן - קוקיות / גרביים..... הייתה להן קופסא של גרביים (הם הרי מורידים אותן לבד) ושל קוקיות וכל פעם הייתי ניגשת לשם לחפש דברים של מוריה......
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה