אוף מסכנה שלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף השבוע נועם לא מפסיקה ליפול....כזאת עדינה בת שנה ו4 והתחילה לטפס....הלכתי להביא משחק מהחדר פתאום היא ממש צורחת...טסתי לסלון אין לי מושג אם נפלה מהספה או שקבלה מכה מהשולחן...נראה לי שנפלה על הפנים כי נפתחה לה השפה והאף אדום וירד דם גם מהשפה וגם מהאף.....אמאלההה איך נלחצתי שמתי לה קרח ונתתי לה לשתות כדאי ללכת לרופא?בנתיים היא אכלה עכשיו צהריים והכל נראה רגיל מסכנונה שלי....נראה לי שעשו לי עליה עין הרע כל השבוע היא רק נופלת לי....פעם מהמיטה פעם מהספה
5 תגובות
עמוד 1
  • כנראה שהיא לא הכי יציבה כי רק מתחילה ללכת הכי חשוב תשימי לב לכל התופעות אם לא קורה כלום ואם לא קורה כלום מבחינת עירנות וכו אז זו לא מכה ראשונה ולא אחרונה
    שתרגיש טוב

המסנג'ר שלי: [email protected]

• מסכנה קטנה

• החזרת אותי אחורה עכשיו...
    גם לנו הייתה תקופה כזו בחודשים הראשונים שהיא התחילה ללכת

• ככה זה כשמתחילים ללכת..... אין הרבה מה לעשות, רק להשגיח ב-7 עיניים ולדאוג שהבית יהיה בטיחותי כמה שיותר (בלי שפיצים למניהם) ושלא תטפס לבד למקומות גבוהים. אם היא קיבלה מכה בראש, תשימי לב שהיא לא מנומנמת / מסוחררת...
    יהיה בסדר, בסוף העמידה וההליכה שלה תתייצב ואת תצטרכי רק לרוץ אחריה....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
  • היא עדיין לא התחילה ללכת רק נעמדת והולכת סביב החפצים..וכמובן מטפסת אני לא רוצה לחשוב על הנפילות שתתחיל ללכת אם עד עכשיו היא נופלת לי המון...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה