היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות בפורים שכחנו שקית אצל גיסתי ואמרתי לבעלי שידבר עם גיסי כי הם מלוכלים ושיביא לי אותם כמה שיותר מהר אבל הוא כל יום שכח [/url
6 תגובות
עמוד 1
אקונומיקה מורידה עוש, כך שאם החיתולים לבנים לא אמרה להניות בעיה
אני פעם אחד ניסיתי להוציא ולא הצלחתי......זה הלך ישר לפח המסנג'ר שלי: [email protected]
נראה לי שאני אפעיל את המכונה עם אבקה וחומץ ואם זה לא יעזור אז אני אנסה את מה שעינבר הציעה תודה בנות [/url
לי גם קרה פעם 2 חולצות שממש אהבתי והתעצלתי לכבס ביד ואז בעלי זרק לסל גרביים קצת רטובות....וזה עשה עובש זה היה ממש מעצבן....כל מה שניסיתי לא הלך והחולצות לפח...
אקונומיקה באמת מורידה עובש ויש תרסיס של סנו שגם מיועד לעובש לא זוכרת איך קוראים לו
אני חייבת לספר לכן שלפני כמה ימים רציתי להסיר משני מגבות לבנות של נטלי (כאלה של תינוקות), שמתי על זה אקנומיקה, אח"כ בכביסה ולמייבש. כשזה יצא מהמייבש אחת יצאה עם חור ענקי (איפה שהיה האקונומיקה) והשניה עם סימן מוזר על האקנומיקה. בקיצור ישר לפח...