שאלה בנושא טעימות! עזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות אשמח לשמוע איזה שילובים היתן עושת לבייבי?

אכלנו בננה עם אגס ותפוח- הכל ביחד וגם בזוגות

"רבים מהכישלונות בחיים
    היו לאנשים שלא הבינו
    כמה קרובים היו להצלחה כאשר ויתרו"
    [/url
4 תגובות
עמוד 1
  • מישהי ?

"רבים מהכישלונות בחיים
    היו לאנשים שלא הבינו
    כמה קרובים היו להצלחה כאשר ויתרו"
    [/url
  • את האמת שאני עדיין לא שילבתי שני פירות או ירקות ביחד
  • את ההתחלה של הירקות עשיתי תפו"א גזר וקישוא למרות שאומרי כל דבר לבד אבל לבד אין לזה טעם ואומרים כתום אחד אז פעם גזר ופעם בטטה והמרק שאני הייתי עושה לשקד היה מאוד עשיר כלל ברוקולי או כרובית, סוג של קטניות עדשים אדומות או חומות או חומוס או אפונה או אורז או איטריות ובשר כמובן והייתי שמה קולורבי בקיצור הכל מהכל אבל זה בשלב יותר מאוחר אחרי תקופה מסויימת הוספתי חתיכה כנף רק בשביל הטעם וטיפה שומן ואחכ הוספתי חתיכות עוף ממש שריסקתי אותם ביחד עם הירקות או קציצות
    אבל כל פעם לנסות ירק אחד בלבד לראות שאין אלרגיה או משהו.
    לגבי פירות את יכולה מלון עם בננה ולהוסיף ביסקוויט מאוד מעשיר ומוסיף וכשיהיה אפרסקים תוסיפי אפרסקים לדעתי כשיש כמה פירות וכמה שילובים זה הרבה יותר טטעים מרק אחד אפשר גם תפוח עם תמר

המסנג'ר שלי: [email protected]

• אני נותנת לה :
    אבוקדו עם בננה- נשמע מוזר אבל היא מתה על זה,
    כמובן מרק כתום,
    טחינה,
    התחלתי לתת לה גם עוף,
    והיא כבר יודעת להחזיק לחם ביד ולנשנש לבד,
    וקניתי משהו מוצלח מאוד בחנות טבע- זה נקרא "שקדימון", וזה בעצם רק שקדים טחונים בלי שום תוספות, בריא מאוד והיא אוהבת כל דבר שבו אני מכניסה את זה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה