נשים מדברות אמהוּת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מפגשי אמהות ותינוקות

עם כל תינוק נולדת גם אמא.

יש לך הזמנה לשיחת אמהות באווירה ביתית ונעימה,
    לדבר על השינויים והתהליכים המתרחשים
    בעקבות הלידה, לקבל כלים להתמודדות איתם,
    ולהתחזק על הבחירות האימהיות המתאימות לך.

אמהות נפגשות ל 5 או 8 מפגשים בשעות הבוקר, יחד עם התינוקות.
    עלות: 350 או 480 ₪.

תאריכי התחלת המפגשים הקרובים:
    17.3.10- חיפה, אולם הקסטרא.
    11.04.10- חוף הכרמל, מרכז מיר"ב.

תרגישי בנוח להתקשר בכל שאלה,
    לימור 052-2835020
    www.medabrotimahut.co.il
    www.facebook.com/imahut
    מנחת קבוצות בוקר לאמהות בחופשת הלידה.
6 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי למה לשלם על זה? אפשר לרדת לגינה הקרובה לבית ולפגוש בלי סוף אימהות....

• סליחה רק רוצה להוסיף שלחלופין אפשר להיכנס לפורום המקסים הזה

• תודה על התגובות.
    אתן מעלות נושאים שאמהות חושבות בנוגע למפגשים ואני מאוד מעריכה את הכנות והכתיבה.

אני מאוד מעודדת מפגשי אמהות באופן כללי- בגינה, בקניון וסתם בבית. זה חשוב וחיוני גם לאמהות וגם לתינוקות. אני גם מעודדת כתיבה בפורום ואני בעצמי מאוד פעילה בפורומים אחרים.

למפגשים שלי אגב, מגיעות אמהות שפגשו אחת את השנייה באקראי והחליטו להגיע לקבוצה.

מה ששונה במפגשים שאני מנחה הוא שזו קבוצה מונחית, סגורה למס' המפגשים ובאמצעות ההנחייה המקצועית והעובדה שאותן אמהות מכירות זו את זו למס' מפגשים, נוצרת דינמיקה קבוצתית המאפשרת לדון לעומק ומהלב בכל מפגש בנושא אחר הקשור לאמהוּת.

מדי מפגש האמהות מעלות ומדברות על נושאים שלרוב אינן נידונים בשיחת אמהות רגילה. בשיחת אמהות 'רגילה' הנושאים בדרך כלל נסובים סביב התינוקות ואילו נושאי הרגש והשינויים שהאם עוברת בעקבות האמהוּת לרוב אינם מועלים או לפחות אינם בלב הזירה.

המפגשים הם הזדמנות עבור האמהות להתמקד בעצמן ולדבר על הדברים שרובנו עוברות, רק לא תמיד יש את האפשרות של עם מי לדבר את זה ולדבר את זה באופן אמיתי. בנוסף, במפגשים אנחנו מעלות כלים להתמודדות עם הנושאים השונים בצורה שמתאימה לכל אמא.

אנחנו מדברות על השינויים בחיים אחרי הלידה, על מהי אמא טובה עבורי, על רגשות האשם, דימוי הגוף, הקשר עם האמהות שלנו, הבכי של התינוקות, הזוגיות ועולם העבודה עם תינוק בבית.

בנוסף, במפגשים, בשונה משיחת אמהות 'רגילה', שבה זה לפעמים קורה- אין מקום להשוואות, לשיפוטיות וביקורת ולל"לא נורא, יהיה בסדר, זה יעבור"- במפגשים יש כבוד עצום לאמהות, לבחירות שלהן ולאינטואיציות האימהיות שלהן.

ולגבי המחיר- אני ל אחושבת ש60 ש"ח למפגש מקצועי הוא הרבה.

ושוב,
    תודה על תגובותיכן,
    לימור,
    נשים מדברות אמהוּת

• תודה אבל אנחנו עורכות מפגשים לבד..
    עולה לנו דלק וכניסה לאותו מקום נבחר (אם עולה בכלל כניסה)
  • לבקש תשלום על הדבר התמים פגישת אמהות וילדים-לדבר ולתמוך ולייעץ ולא גם בפורום אנחנו לא אומרות זה יעבור אנחנו קשובות ומלאות בכבוד האחת לשנייה.
    לבקש על כך כסף זו פשוט מסחרה מגעילה.
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי לימורה

לבקש תשלום על הדבר התמים פגישת אמהות וילדים-לדבר ולתמוך ולייעץ ולא גם בפורום אנחנו לא אומרות זה יעבור אנחנו קשובות ומלאות בכבוד האחת לשנייה.
    לבקש על כך כסף זו פשוט מסחרה מגעילה.

ניסיתי להסביר בתשובתי למעלה על ההבדל בין מפגשי "נשים מדברות אמהוּת" לבין מפגשי אמהות בגינה, אך עושה רושם שללא הצלחה מרובה :)

מפתיע אותי ההשוואה בין השניים והכעס העולה בכן.
    המפגשים הינן קבוצות תהליכיות שבו אמנם יש מפגש אמהות, אך מה שמתרחש בקבוצות הוא הרבה מעבר לפגישת אמהות ותינוקות.
    אם תרצו להבין באמת על ההבדל בין השניים בלי לקפוץ ולהתרעם תחילה, אתן מוזמנות להיכנס לאתר שלי, להתרשם בעצמכן ולהבין על העומק שבמפגשים שאני מנחה.
    www.medabrotimahut.co.il

בכל אופן, אני שמחה על כך שאתן נפגשות ומהוות לעצמכן קבוצה תמיכה ואוזן קשבת- זה דבר חשוב מעין כמותו.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה