שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי שמי מיטל ואני מנסה להיכנס להריון כמה חודשים ואני רוצה את עזרתכם בבקשה אז ככה המחזור שלי הוא כול 28 יום קבוע
    זאת אומרת שהביוץ שלי יהיה ביום ה14 נכון?
    יופי השבוע חברה הביאה לי לנסות כמה מקלות של ערכות ביוץ היא הביאה לי היום ה13 נסיתי בוקר וערב ויצא לי שלילי גם ביום ה14 יצא שלילי וגם היום ביום ה15 יצא שלילי אז מה קרה?
    אני קיימתי יחסים ביום ה11 וזהו מה דעתכם אולי היה ביוץ ביום ה11 או 12 ?
    ועים היה ביוץ ביום ה12 יש לי סיכוי להיקלט בבקשה עיזרו לי אני הסתבכתי
    תודה מיטל
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מיטל לצערי אני לא כל כך יכולה לעזור לך בחישובים, אבל לגבי ערכת ביוץ כתוב ככה: לדיוק מירבי בתוצאות מומלץ להפחית את השתייה במשך 2-3 שעות לפני ביצוע הבדיקה ולא להשתמש בשתן הראשון של הבוקר. יש לבצע בדיקות שתן אחת בכל יום, בערך באותה שעה. כדי להחליט באיזה יום של המחזור להתחיל לבדוק, יש להפחית 17 יום ממספר ימי מחזור. אם המחזור שלך סדיר כל 28 יום, עלייך להתחיל לבדוק 11 יום אחרי תחילת המחזור שיהיה לך ב-ה-צ-ל-ח-ה
  • היי בננות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה